Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Canada Goose: 7 способів як відрізнити підробку від оригіналу

ЯК ВИГЛЯДАЄ ОРИГІНАЛ CANADA GOOSE?

Класичні оригінальні пуховики canada goose мають лаконічний фасон. Їх довжина зазвичай нижче середини стегна. У талії вони стягуються паском, що захищає верхній одяг від продування. Всі елементи обробки, а також кишені одягу функціональні. Справжні куртки і парки бренду зносостійкі завдяки грамотному крою. Такий пошив не дає пуху збиватися. Забарвлення справжньої парки або пуховика має збігатися з колірною гамою речі на сайті компанії. Отже, сьогодні розглянемо тему парок і пуховиків canada goose, як відрізнити оригінал.

Розповімо як відрізнити canada goose від підробки. Свою продукцію компанія наділяє паспортами. У такому документі вказано номер виробу, який можна звірити з комбінацією цифр на офіційному сайті компанії. Тому, парки canada goose перевірити на справжність за номером легко!

ЗА ХУТРОМ НА КАПЮШОНІ

На капюшоні верхнього одягу Canada Goose використовується натуральне хутро північноамериканського койота. Він має виглядати акуратно, бути об'ємним і пухнастим. Якщо зім'яти таке хутро, то воно одразу набуває вихідної форми. Розмір хутряного ворота має складати приблизно 55 см.

ЗА ЛОГОТИПОМ

Як в куртці canada goose відрізнити оригінал. Слід звернути увагу на фірмовий логотип Canada Goose. Нашивка у вигляді арктичного диска має бути розташованою на рукаві або кишені. Трапляються моделі і без логотипу компанії. Покупця не повинна бентежити якість логотипу. Всі стежки на ньому мають бути виконано максимально акуратно.

ЗА ВНУТРІШНЬОЮ БІРКОЮ

Верхній одяг Canada Goose має на внутрішній стороні три бірки. Перша і найдовша з них містить інструкцію з догляду виробу. У ній перераховано склад матеріалу і вказано рекомендації з чищення виробу. Така інструкція прописана на трьох мовах. Друга бірка є знаком якості, який виконано у вигляді блакитного принта. Третя бірка містить наклейку з голограмою. Оригінальні бірки canada goose в більшості випадків вшито в лівий бічний шов. Їх рекомендується зберігати для підтвердження гарантії виробу.

ЗА ВНУТРІШНЬОЮ НАШИВКОЮ

З виворітного боку в центрі знаходиться нашивка з логотипом на ромбовидній підкладці. Нашивка містить інформацію про виробництво. Нижче неї знаходиться маленька бірка, де вказано розмір виробу.

ЗА ВАРТІСТЮ

Оригінальна парка або пуховик Canada Goose мають коштувати не нижче від ціни, яка вказана на офіційному сайті. Ціна на верхній одяг бренду варіюється від від 700 до 1600 доларів США.

ЗА ФУРНІТУРОЮ

Бренд приділяє особливу увагу деталям. Фурнітура бренду має надійні кнопки і виключно широкі брендовані блискавки. Їх відбирають у кращих виробників, таких як японська компанія YKK та швейцарська Riri.

Петлю-вішалку розташовано на куртці ззаду. Така конструкція служить рятувальним елементом, в неї можна протягнути руку. Вона містить інформацію про назву бренду і моделі.

ПИТАННЯ, ЩО ЗАДАЮТЬ НАЙЧАСТІШЕ

Де виробляють Canada Goose?

Верхній одяг Canada Goose виготовляється виключно в Канаді.

З чого складається пуховик Canada Goose?

Розглянемо пуховик canada goose з чого складається. Під час пошиву верхнього одягу бренд використовує антистатичні матеріали. У процентному співвідношенні — це склад з 85% поліестеру і 15% бавовни. Завдяки такому грамотному міксу куртка має водовідштовхувальну здатність та антистатичні властивості. Ця якість дає можливість речі залишатися чистою тривалий час. Також така тканина менше притягує до себе пилу. Оригінальна пухова куртка бренду має бути щільною, гладкою і не скрипіти. Така куртка обов'язково приємніа на дотик.

Звернемося до матеріалів з яких шиють пуховики Canada Goose. Отже, canada goose, огляд тканин.

  • Polartec Power Shield є досить м'якою, але щільною зносостійкого мембранною тканиною. Такий матеріал зупиняє повітряні потоки і не продувається навіть під час сильного вітру. Polartec Power Shield має водовідштовхувальні якості. Ця тканина рятує при складних погодних умовах.

  • NanoSphere — тканина, яку створено за технологією Schoeller. Має здатність не накопичувати забруднення. Властивості цієї тканини дозволяють також відштовхувати бруд.

  • Arctic-Tech — матеріал, який не мнеться і не формує заломи на виробі. Має властивості, які відштовхують воду, захищають від вологи. Матеріал також просочено складом, який захищає від бруду. Arctic-Tech має гладку матову зовнішню сторону.

У пуховиках canada goose відрізнити підробку просто, якщо бути уважним. При пошитті оригінальних Canada Goose використовується технологія Thermal Mapping. Вона розподіляє пуховий наповнювач виходячи з температурного рівня різних частин одягу. Пуховики та парки бренду Canada Goose зроблено з водонепроникної ітканини, що не продувається. 

Наповнювач справжньої Canada Goose — гіпоалергенний пух та перо білої качки. Для кожної моделі одягу підібрано власне співвідношення пуху і пера. У процентному співвідношенні це може бути 80/20, 90/10, 95/5. Завдяки такому наповнювача гарантований захист від холоду навіть за температури -70 С.

Як підібрати розмір парки Canada Goose?

Розглянемо парки канада гус як вибрати розмір. Щоб правильно підібрати розмір парки необхідно зафіксувати свої параметри одягу. Потім слід визначити розмір canada goose скориставшись таблицею відповідності розмірів. Такі таблиці є на кожному сайті й зазвичай їх розміщено в описі до кожного товару. Але найкраще буде приїхати в фізичний магазин, де продається продукція Canada Goose. Так консультант магазину зможе підібрати для вас необхідний розмір. Візит до фізичного магазину також є перестраховкою, що вам не продадуть підробку. Адже, як виглядає оригінал canada goose, краще переконатися на власні очі.

Як почистити парку Canada Goose?

Для того, щоб грамотно здійснити хімічну чистку виробу Canada Goose, необхідно скористатися внутрішньою біркою. Така бірка, як ми писали вище, містить інформацію з догляду за річчю. Слід уважно вивчити надану брендом інформацію. Тільки після цього рекомендуємо відносити парку Canada Goose в хімчистку.

Слід звернути увагу на прання пуховика canada goose. Деякі з останніх моделей бренду можна прати. Інформацію про дану маніпуляцію ви також знайдете на внутрішній бирці виробу.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові