Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Бренд TSPTR. Нове ім'я в OSTRIV

Представляємо нове ім'я в OSTRIV — бренд TSPTR та його колекцію чоловічих футболок сезону SS20.

TSPTR — суміш американської контркультури, військової та спортивної тематики 20-го століття, які обіграно на сучасний лад.

TSPTR — це абревіатура від:

T — Truth — Істина

S — Symmetry — Симетрія

P — Pleasure — Задоволення

T — Taste — Смак

R — Recognition — Визнання

П'ять цих основ є п'ятьма принципами дизайну Луїса Саллівана, американського модерністського архітектора, дизайнера і «батька хмарочосів». Він вважав, що «форма має наслідувати функцію» і бренд TSPTR з цим повністю згоден.

Бренд втілив пристрасть до відмінного дизайну і цікавої історії, де поєднуються досвід, креатив і велика любов до вінтажних речей. В результаті одяг може "розмовляти" і ділиться історіями, які ми любимо. Він вносить грайливість і почуття гумору в серйозну одежу.

Дизайнер Рас Гейтер

Рас Гейтер (Russ Gater) є невід'ємною частиною бренду TSPTR й великим шанувальником коміксів Peanuts та його героїв  — бігля Снупі та його господаря Чарлі Брауна. Він, лектор з теорії культури, збирав комікси Peanuts більше 25-ти років, особливо цікавлячись впливом їх автора Чарльза Шульца на культуру, контркультуру і політику 1960-х років. TSPTR є факелоносцем для Snoopy та його компанії по всьому світу. Креативи в стилі Peanuts — це не просто данина моді, а культурні покажчики, що відображають революційний і запальний період, який допомагає сформувати Америку сьогодні.


Нова колекція — це Одіссея західного узбережжя

Саме такою уявляється нова колекція, що відображає Лос-Анджелес 1970-х. Це данина повазі багатогранності стилю міста, який ввібрав у себе весь місцевий колорит: хобо (мандрівних робітників), серферів, музикантів, пляжних бомжів, а також дух яхт-клубів і комун. Суспільство поглинене духом гедонізму, експерименталізму і соціальних змін та агресивна спадщина 60-х поєдналися тут з блискучими 70-ми.

Виробництво

Усі речі виготовлено в Португалії з місцевої високоякісної бавовни, яка з легкістю витримує неодноразове прання. Місцева бавовна вважається кращою в світі й виробляються в гірських містах. У порівнянні з бавовною іншого походження, португальський твіл м'якше та міцніше.

Усі дизайнерські задумки знайшли своє втілення в оригінальних моделях колекції й стали синонімом каліфорнійської альпіністської контркультури. Бренд адаптував знакові речі для сучасного гардероба, зберігши при цьому їх оригінальний стиль, деталі та їх атмосферу.

Під керівництвом Раса Гейтера бренд створює колекції, які відтворюють унікальні речі (наприклад, рідкісні куртки USN (United States Navy — Військово-морські сили США)) і задовольняють смаки найвибагливіших колекціонерів вінтажного одягу. Продукція TSPTR припадає до смаку самим завзятим ентузіастам.

Ми як і раніше перебуваємо на карантині й продовжуємо працювати онлайн.

OSTRIV готовий привезти вам все, що припаде до душі, наприклад, чоловічі футболки TSPTR.

Робіть свій вибір, бережіть себе та будьте здорові!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові