Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Візит Індри Каффеманайте, дизайнера бренду Balossa

1 липня Ostriv clothing store приймав у гостях з неофіційним візитом дизайнера, креативного директора та засновницю бренду Balossa Індру Каффеманайте. Вона провела тренінг, на якому розповіла про себе, становленні себе як дизайнера, ключових подіях у творчості і плани на майбутнє.

Нагадаємо, що основний концепт Balossa — це переосмислений образ білої сорочки — обов'язкового атрибуту жіночого гардероба. Бренд експериментує з формами, додає деталі і надає речам новий сенс. Це простота, комфорт, елегантність і оригінальність.

Бренд існує з 2014 року і розвиває ідею "Made in Italy" — виробництво речей виключно в Італії для збереження своєї оригінальності та ексклюзивності. Більш детально про Balossa та інших нових бренди можна прочитати ТУТ.

Індра Каффеманайте розповіла нам про один зі знакових моментів своєї біографії, який вплинув на її світогляд — навчання у японського дизайнера Шинго Сато (Shingo Sato) в Tr cutting school. TR — «Трансформація та реконструкція» — техніка побудови викройок, яка поєднує в собі драпіровку, традиційне моделювання та орігамі. Саме цю техніку Шинго застосовує у своїй роботі. Він справжній майстер орігамі, майстерно конструює одяг неймовірно складного крою. Своєю творчістю кутюр'є надихнув Індру на дивовижні роботи і визначив вектор її подальшого творчості.

Дизайнер привезла в Україну 50 одиниць нової колекції SS20, які представила в Ostriv. В якості підготовки до неї ми організували фотосесію на одній з відомих столичних локацій, яка за духом і естетиці максимально резонує з брендом Balossa. Деякі з них ми можемо показати вам вже зараз.

Індра з живим інтересом згадувала про те, що в березні 2017 року в рамках Lviv Fashion Week бренд Balossa представив колаборацію з української арт-студією Bob Basset. Компанія працює в галузі предметного дизайну і використовує для створення своїх арт-об'єктів різні матеріали: шкіру, кістки, метал, дерево та інші. На показі моделі Індри були доповнені неймовірними аксесуарами в стилі стімпанк і техноромантизм.

Свій стиль Індра характеризує як "casual chic" і "casual elegant". У планах дизайнера урізноманітнити асортимент лінійками взуття та аксесуарів, щоб можна було зібрати повноцінний тотал цибулю. Також у планах запустити лінію і для чоловіків.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові