Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

115 РОКІВ НА КРИЛАХ RED WING

У всіх є свої фаворити. Так і у нас. Один із брендів, яким ми захоплюємося та який високо цінуємо — це Red Wing.

Чарльз Бекман заснував Red Wing Shoes у 1905-му році, щоб постачати робітникам таких галузей як гірничодобувна промисловість, сільське господарство й лісозаготівлі, міцне та зручне взуття. Понад століття взуття Red Wing створювалася з метою витримувати найсуворіші умови праці. Сьогодні ж компанія приділяє особливу увагу постійним інноваціям і в її асортименті найкраще спеціалізоване взуття, одяг та аксесуари.

Мета Red Wing Shoe Company — бути великою компанією з непорушними цінностями, яка змінює життя людей.

Дві ключових лінійки бренда: робоче взуття та лінія Red Wing Heritage.

Взуття для робітників уже понад 100 років славиться своєю якістю і забезпечує максимальну безпеку і комфорт протягом усього дня.

Колекція взуття Red Wing Heritage — це втілення сучасної класики. Кожна пара натхненна культовими стилями минулого століття і поєднує кращу шкіру з безкомпромісним майстерністю. Черевики і туфлі колекції створено зі шкіри преміум-класу з міцними рядками і змінними рантами, що робить це взуття довговічним.

НАЙВІДОМІШІ МОДЕЛІ RED WING

Classic Moc

Модель, яка за минулі десятиліття перетворилася в одну з найпопулярніших черевик у світі, вперше з'явилася в 1952-му році. Створена для спортсменів, вона завоювала популярність також у працівників сільськогосподарської галузі та у заводських робітників завдяки своїй довговічній конструкції, стабільному зчепленню та комфорту. Всіма цими перевагами модель наділено й зараз.

Classic Moc:

  • верх із натуральної шкіри;

  • внутрішній матеріал із натуральної шкіри;

  • підошва Traction Tred із EVA;

  • рантовий метод кріплення підошви;

  • круглі шнурки;

  • водонепроникне просочення шкіри і шнурків;

  • ручна робота.

Iron Ranger

Модель чоловічих 6-дюймових черевик з грубої шкіри і міді, яку люблять за видатний стиль і довговічність конструкції. Iron Ranger натхненна черевиками, зробленими в 1920-х роках для гірників видобувачах залізної руду, і отримала величезну популярність завдяки двошаровій п'яті й подвійному шкіряному носку, який був попередником сучасних сталевих носків.

Iron Ranger:

  • верх із натуральної шкіри;

  • внутрішній матеріал із натуральної шкіри;

  • підошва Vibram;

  • рантовий метод кріплення підошви;

  • круглі шнурки;

  • водонепроникне просочення шкіри та шнурків;

  • ручна робота.

ЕВОЛЮЦІЯ ВЗУТТЯ RED WING

1905. Початок. У лютому 1905-го року в місті Ред Вінг (штат Міннесота) Чарльз Бекман і 14 інших місцевих бізнес-інвесторів, організували Red Wing Shoe Company.

Перші черевики і туфлі мали конструкцію «приколотка зі цвяхами», що є галузевим стандартом.

1909. Welt Construction. Компанія починає виробництво взуття на простроченій підошві. Явище, відоме як рантінг, дає більш міцне зчеплення між верхом взуття та підошвою.

1910. Комфорт. Представлено ​​модель Tredstrate, що відрізняється поліпшеною посадкою і комфортом, яка більш точно повторює форму ступні.

1917. Перша світова війна. Red Wing виробляє взуття для солдатів, використовуючи популярну марку «Munson Army Last».

1920. Взуття для нафтових родовищ. Red Wing стає невід'ємною частиною нафтогазової промисловості. Розроблено спеціальне взуття для більш складних робіт, яке повністю задовольняє потреби робітників цієї галузі.

1921. Взуття для відпочинку. Представлено нові моделі, які розроблено спеціально для полювання.

1927. Жіноче взуття. Модель «Gloria» дебютує як перше взуття для відпочинку, створене спеціально для жінок і швидко стає лідером продажів.

1928. Захисне взуття. Для важкої промисловості представлено ​​взуття, спеціально розроблене для забезпечення безпеки праці. Це допомагає Red Wing стати одним з найвідоміших виробників захисного взуття.

1934. Взуття зі сталевим носком. Ця модель стає першим продуктом, де використано захисний сталевий носок, що є значною перевагою для працівників важкої промисловості.

1938. Інновації в устілках. Створено устілки, що поглинають піт і дозволяють йому випаровуватися. Це зменшує розтріскування і скручування устілки.

1942. Друга світова війна. Під маркою «Skytroopers» виробляються черевики для парашутистів армії США.

1950. Спортивні черевики Irish Setter. Представлено ​​модель мисливських черевик. Це були перші відомі як "Irish Setter", виконані з характерною рудувато-червоної шкіри —  кольору, який нагадує про улюбленого супутника на полюванні — ірландського сетера.

1952. Вперше випущено легендарну модель Classic Moc.

1977. Технологія уретанової підошви. Технологія, яку пізніше названо SuperSole, дозволяє з'єднувати видувний уретан безпосередньо з взуттям. Переваги: ​​чудова міцність, поліпшена амортизація і гнучкість стопи, підвищена маслостійкість.

1984. Похідні черевики Sundowner. Модель, яка зменшує тертя між черевиком і ногою туриста. Випущено з мінімальними лініями стібків.

1987. Водонепроникні інновації. Розроблено модель подвійних черевик, які складаються з водонепроникного зовнішнього черевика та ізольованого водонепроникного внутрішнього черевика, який забезпечує тепло та сухість ніг.

1995. Інноваційний дизайн. Впроваджено систему Comfort Force, яка підвищує комфорт за рахунок поліпшення підошви і унікальної змінної устілки. Ергономічний дизайн забезпечує підтримку, гнучкість і комфорт у складних робочих умовах.

1997. Торгова марка WORX. Запуск марки WORX — недорогого взуття для більш легких робочих умов.

2001. SuperSole 2.0. — друге покоління відомої лінійки SuperSole. Унікальна конструкція подвійної щільності поєднує м'яку внутрішню частину, що амортизується з жорсткою зовнішньою оболонкою. Комбінація забезпечує довговічність і комфорт на весь день.

2005. Віха століття. Компанія Red Wing Shoe відзначає своє 100-річчя, створивши найбільші в світі черевики розміром 638 ½ D.

2007. Загальна історія класичного стилю. Лінія для чоловіків Red Wing Heritage запускається у співпраці з компанією J. Crew й являє черевики, натхненні робочим чоловічим взуттям 20-го століття.

2011. Робочий варіант моделі Irish Setter. Завдяки її появі підвищується попит на продукцію в фермерських каналах і спеціалізованих акаунтах.

2016. Спадщина майстерності. Запущено лінію взуття для жінок Red Wing Heritage. Її створено в стилі, що непідвладний часу. Взуття натхненне архівними моделями.

2019. Сталі технології. Red Wing Shoes лідирує в індустрії захисного взуття, представивши устілку з біомаси водоростей, яка знижує залежність від невідновлюваних ресурсів.

Будучи справжньою американської іконою, Red Wing виправдовує всі ваші очікування. Це те взуття, яке обов'язково стане вашою мрією, як тільки ви візьмете його до рук. Довговічне, зручне, воно підкреслює будь-який образ та завжди буде актуальним.

дивитися усі товари

Про Fracap, ще одні легендарні черевики, які ми любимо всією душею, можна почитати ТУТ.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові