Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Нова енергія від Premiata

Оксфорди без шнурків — справжній хіт від Premiata, який був створений в 1999 році. Одним рухом компанія легко знехтувала правилами моди і довела, що все геніальне просто. Фасон, звичайно ж, незабаром запозичили у свої колекції і інші бренди.

Один із основних меседжів компанії — індивідуальність і звільнення від умовностей. Ідеологи бренду кажуть, що нормальність — це жахливо нудно, а життя цікава і неповторна саме завдяки різноманітності і простоті.

Ще одна з відомих моделей бренду — лаковані черевики, відполіровані до дзеркальної поверхні.

А почалося все в 1885 році в Мілані, де італійцем Наццарено Мацца було відкрито виробництво взуття. У 60-х роках минулого століття його онук Вінченцо Мацца, запускає бренд «Endless», а в 1981 році вже його син Граціано бере шлях на індустріалізацію і розширення компанії. Однак сам бренд Premiata з'явився лише через 10 років під керівництвом Граціано, який використовуючи досвід минулих поколінь, радикально змінив курс розвитку. Premiata — це історія про сімейні цінності і пристрасті до спільної справи, яка друге століття радує якісним взуттям, зробленої вручну. Спочатку компанія була зосереджена виключно чоловічого взуття, але зараз випускає також і жіночу.

Uomo — лінія виключно чоловічого взуття, яку відрізняє простота і елегантність. В асортименті: туфлі, мокасини, черевики, чоботи та інші моделі.

Donna — жіноча лінія, де немає обмежень за віком, представлена практично всіма моделями: туфлі, балетки, босоніжки, ботильйони, чоботи, мокасини, сланці.

На стиль casual орієнтована лінія PR-1, задумана для відпочинку та активного спорту.

Якщо говорити про класичну взуття Premiata, то вона шикарна і абсолютно поза часом. Жіночі класичні моделі виразні у своїй простоті і зручні як для міста, так і для ділових зустрічей. Чоловіча класика — це замш і шкіра у відтінках від пісочного до коричневого.

Італійський бренд постійно еволюціонує. У 1996 році нову хвилю популярності забезпечило виробництво спортивного взуття, що стало новим напрямком для компанії. Зараз компанія експериментує з об'ємом підошви і яскравими акцентами на ній. Моделі лаконічних форм з яскравими принтами, великий вибір матеріалів, акцент на деталях, все це вивело спортивне взуття в топ. Існуючі спортивні лінійки бренду: Lucy, Mick, Mattew, Eric, Diane. І найпопулярніша лінія — White — високотехнологічні білі кросівки і слиперы, які чудово доповнюють будь-який образ, освіжаючи його і підкреслюючи ключові кольору образу.

Жіночі спортивні моделі — це практично невагома взуття з принтованной підошвою, де верх — комбінація шкіри та замші в поєднанні з незвичайним декором. У колекції переважає безліч варіантів, де поєднуються текстиль, шкіра і замш. Також прекрасні і повітряні кросівки з натуральної шкіри з перфорацією. У моделях переважає поєднання класичних кольорів: червоний + чорний +білий, поєднання зефирных білого і рожевого + контрастні акценти.

Чоловічі спортивні моделі такі ж легкі, виконані з замші стриманих відтінків: бордо, чорний, темно-синій, майже чорний; сірий; бежевий.

Кожна пара кросівок проводиться вручну з ретельно відібраних матеріалів найвищої якості.

Час змінює моду на фасони взуття, але не впливає на якість продукції Premiata. Династія шанує традиції виготовлення взуття і раніше створює взуття вручну. Дизайнери переосмислюють класику, знаходять нові змісти і форми і приділяють увагу деталям.

На думку Граціано Мацца «найскладніше — виділятися за рахунок найпростіших речей», але Premiata чудово з цим справляється.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові