Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

ТРЕНДОВІ ПУХОВИКИ 2021-2022

ЯКІ МОДЕЛІ ПУХОВИКІВ АКТУАЛЬНІ ЦЬОГО СЕЗОНУ?

Пухові куртки та пальта — це не тільки актуально. Це ще й дуже тепло та комфортно. Адже стьобана тканина дуже добре зберігає тепло. Тож поговоримо сьогодні про пуховики.

Стьобані пуховики стали гостро популярними у 1980-х. З того часу вони регулярно тішать нас, періодично стаючи трендом сезону.

 

Casual пуховики оверсайз

Стильні пуховики 2021 — це, перш за все, пуховики-оверсайз у стилі сasual. Фасон оверсайз універсальний завдяки комфорту. Він дозволяє надіти під пуховик улюблений об'ємний светр. А також дає змогу надіти під низ другим шаром лайнер.

дивитися усі товари

Оригінальні пуховики із вкороченими рукавами

Слід звернути увагу на моделі пуховиків із рукавом у три чверті. Це тренд, який регулярно повертається в моду з 1900-х років. Такий силует робить верхній одяг більш витонченим. Вишуканий тренд підійде таким саме витонченим особистостям.

Елегантні пуховики для романтичного луку

До списку пуховиків для романтичного луку можна зарахувати такі. Це: пуховик-жакет, шкіряний пуховик, укорочений пуховик. Також це пуховики металізованих кольорів, неонових забарвлень, лижні куртки. Сюди додамо принтовані пуховики.

Пуховики-жакети

Жакети настільки універсальні, що кожне покоління застало свої фасони та форми. Блейзер, піджак або жакет — це те, що стилісти рекомендують додати до свого гардеробу. Цього сезону він отримав реінкарнацію у вигляді пухового верхнього одягу. Тепер із настанням холодів можна вбити одразу двох зайців. І максимально трендово, і тепло. Пуховики зима 2021 — це об'ємні пуховики-жакети. Їх можна носити навстіж або ж зав'язувати на талії. Комбінувати можна практично з усім. Це подовжені трикотажні або сукні, що струменіють. Спідниці різних форм. Або ж штани: кльош, стрейч чи вільного крою. Вигідно підкреслити силует можна поясом або поясною сумкою. Вони можуть бути в тон або кардинально відрізнятися за кольором.

Шкіряні пуховики

Варіант пуховика зі шкіри є ідеальним для тих, хто шукає різноманітності. Незвичайне втілення трендів виглядає стильно. Це жвавий тренд для любителів шкіри. Перевага: не промокає, не продувається, притягує погляди.

Укорочений пуховик

Укорочені пуховики підійдуть поціновувачам динамічного способу життя. Така модель не сковує рухів. Це зручний вибір для тих, хто проводить багато часу за кермом.

Пуховики металізованих кольорів

Відлуння космічної теми втілилися в пуховиках металізованих кольорів. Жіночі пуховики 2021 — це срібні та золотисті моделі пуховиків. Також футуристичний настрій програється в інших кольорах. Це рожевий, блакитний, бежевий, білий, синій, чорний тощо.

Неонові пуховики

Неспішно крокуючи в моду 2000-х, ринок поповнюється неоновими пуховиками. Наразі такі моделі є гостротрендовими. Неон вирізняється на тлі верхнього одягу звичних нюдових відтінків. І розбавляє класичний у верхньому одязі чорний колір. Цього сезону популярні кислотні кольори: малиновий, салатовий, жовтий, рожевий, блакитний.

Лижні куртки на пуху

Класичні лижні куртки під пояс набирають популярності. Їх можна одягати поверх суконь. Із взуття підійдуть спортивні черевики, ботфорти, черевики в стилі мілітарі.

Принтовані пуховики

Ще однією тенденцією у ніші верхнього одягу стали пуховики із принтованої тканини. Тут фантазія дизайнерів попрацювала на славу. Це й ніжні принти у ботанічному стилі, й анімалістичний принт. А також графіті або відтворення картин відомих художників.

Асиметричні моделі пуховиків

До асиметричних моделей можна віднести пуховики-кокони. Ця модель зовсім недавно з'явилася на ринку, але вже швидко завоювала серця. На відміну від пуховика-ковдри має звужений низ. Його фасон чимось нагадує спальний мішок. За рахунок цього пуховик неймовірно затишний та повністю захищає від вітру. У таких пуховиках може бути різна довжина спереду та ззаду. Або ж різна довжина подолу спереду.


ЯКИМ МАТЕРІАЛАМ ВІДДАТИ ПЕРЕВАГУ?

Сучасні наповнювачі пуховиків:

  • мікс натурального пуху та пера в різних пропорціях;

  • натуральний пух;

  • натуральне перо;

  • синтепух;

  • синтепон;

  • тинсулейт;

  • холофайбер.

Саме таким наповнювачам під час виробництва пуховиків наразі віддають найбільшу перевагу. Розглянемо деякі з них.

Натуральні пух та перо

Звичні нам наповнювачі мають відмінну теплоізоляцію. Речі набиті пухом або пером зігрівають за температури до -35 градусів за Цельсієм. Але, треба пам'ятати, що такий наповнювач має низку мінусів. Пух і перо можуть спричинити алергічну реакцію. Такі речі слід здавати у хімчистку. Інакше, якщо прати їх, то втрачають об'єм. Речі набиті пухом чи пером накопичують пил.

Синтепух

Матеріал є замінником натурального пуху. Легкий та практичний, він чудово захищає від морозів. Відмінне рішення для тих, хто страждає на алергію. Речі з синтепуху рекомендовано здавати у хімчистку. Якщо ж було ухвалено рішення прати, то може згодом втратити свої властивості.

Синтепон

Синтепон, або штучний ватин, популярний нетканий синтетичний матеріал з поліефірних волокон. Зберігає тепло при -10 градусів за Цельсієм. Рекомендовано здавати у хімчистку. Під час прання втрачає свої властивості та пропускає холод. Також через прання може втратити форму.

Тінсулейт

Ставши ім'ям загальним, назва тинсулейт спочатку мала на увазі тільки бренд Thinsulate. Це компанія, яка виготовляє теплоізоляційний синтетичний наповнювач для одягу. Нині матеріал є популярним волокном. Воно активно використовується для пошиття пуховиків. Тонкі волокна тинсулейта запобігають скупченню вологи. Речі захищають від морозу до -60. Також із переваг: тинсулейт легко висихає.

Для того, щоб обрати пуховик, потрібно розуміти, яке завдання він має вирішити. Якщо мета зігрітися, тоді необхідно вивчити наповнювачі. Якщо ж урізноманітнити гардероб, то обрати на власний смак.

Говорячи про практичні поради, рекомендуємо врахувати такі:

  • звернути увагу на якість матеріалу та наповнювача;

  • вивчити якість пошиття та фурнітури;

  • врахувати, що прострочений верхній одяг часто менш деформується.

З ЧИМ НОСИТИ ПУХОВИК: ПОРАДИ СТВОРЕННЯ СТИЛЬНОГО ОБРАЗУ

Мода настільки різноманітна, що образи з пуховиками 2021 року — це в більшості випадків ф'южн. Незалежно від довжини та об'єму пухового пальта чи куртки його парою завжди будуть джинси. Підійдуть штани практично будь-яких фасонів. Це модний кльош, моделі прямого крою, палаццо, мамс. Легінси зі штрипками та лосини у поєднанні з взуттям на шпильці. Струменіючі або в'язані спідниці та сукні. Також шкіряні або із екологічної шкіри спідниці трапеції. Їх стилісти міксують із чоботами. Це можуть бути ботфорти або моделі з прямою халявою або гармошкою. У якості акцентного рішення рекомендують яскраві мікро сумки або виразні ремені. З аксесуарів — шарфи чи рукавички.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові