Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Стиль techwear. Шість брендів в OSTRIV

Заплющьте очі, на мить пориньте в мрії. Довгоочікувана весна, гори та ви разом з друзями. Спочатку пекельно світить сонце, віє легкий вітер, а потім різко починається дощ, та куди гірше — сніг. Досить екстремальний контраст. Але хто ж не захоче відчути на собі цей дивовижний експіріенс?

Якщо вам теж, як і нам, дуже хочеться в гори, подбайте про одяг завчасно. У такі моменти потрібно насолоджуватися природою та атмосферою, а не відволікатися на незручності. Спеціальний технологічний одяг захистить вас від негоди та стане улюбленою річчю в гардеробі.

Тож поговоримо про цей технологічний одяг і про стиль techwear зокрема. Розкажемо основні фішки, функції та представимо ТОП-5 брендів технологічного одягу від OSTRIV.


Techwear утворився завдяки розвитку технологічних інновацій. Прототипом була військова форма, звідки взяли багато цікавих елементів: потайні кишені, швидке відстібання капюшона, зручний крій і т.д. Цей стиль часто називають одягом майбутнього, оскільки поєднує в собі естетику, функціональність та технології. Наприклад, завдяки досить відомій водонепроникній мембрані Gore-Tex, не промокаєш під дощем та не замерзаєш взимку.

Techwear з англійської так і перекладається — технологічний одяг. Творцем цього стилю вважають Массімо Ості. У 1982 році він пошив чоловічу куртку з брезенту, але вирішив, що вона не практична при щоденному носінні. Виправши цей матеріал зі спеціальними засобами, утворилась зовсім нова тканина, яку дизайнер пізніше назвав Tela Stella.

Як ви вже зрозуміли, особливістю цього стилю є те, що мембранна тканина не пропускає вологу, чим захищає тіло від погодних умов. У той же час завдяки мікропорам даний матеріал дозволяє молекулам водяної пари йти далі, тобто пропускає піт. Всередині одягу зазвичай є сітчасті підкладки для більшого комфорту. Тому цей стиль ідеально підходить для активних людей, які прагнуть подорожей та екстремальних відпочинків. У таких неконтрольованих погодних умовах тіло буде відчувати тепло та, в той же час, дихати.


Особливості стилю.

  • Повітропроникність, та в той же час водонепроникність

  • Функціональний крій забезпечує зручність та легкість рухів

  • Темна кольорова гама

  • Відсутність зайвих деталей та кричущого принту

  • Універсальність. Можна носити як у повсякденному житті, так і для туристичних походів

  • Функціональність. Велика кількість кишень, безшумні блискавки, додаткові ремені та ін.

  • Надійність. Матеріали підбирають виключно з міцних матеріалів, які будуть служити не один сезон

  • Ненатуральні тканини. Це сприяє довговічності та зносостійкості. Характерні синтетичні матеріали з різними просоченнями


Окрему увагу зверніть на аксессуари. Рюкзаки, сумки та гаманці теж створені з цупких тканин і з великою кількістю відділень. Також у більшості виробів є кишеня для техніки.

Щодо взуття — принцип той же самий, що і в одязі. Водовідштовхувальний верх, дихальні устілки, прорезинені елементи та м’яка п’ята. Також основна увага на підошву, яка забезпечує зчеплення як на мокрій, так і сухій поверхні.


В OSTRIV представлені ТОП-6 брендів у стилі techwear, які користуються популярністю серед поціновувачів технологічного одягу.

Першим звичайно варто згадати бренд C.P. COMPANY, дизайнер якого є легендарний Массімо Ості, якого вважають засновником цього стилю. Унікальні італійські тканини, фарбування одягу вже в готовому вигляді, функціональні деталі, нестандартні розміщення кишень. Поціновувачі технологічного одягу обирають бренд за ексклюзивність та комфорт.

NEMEN — своєрідний перфоманс у галузі виготовлення одягу. Експерименти з тканинами призвели до унікального результату — кожен принт оригінальний. Забарвлення може бути однотонне, комбіноване, градієнтне. Бренд більш вищого цінового сегменту, оскільки потребує багато часу та ресурсів для виготовлення. Завдяки різним методам фарбування, тканини стають ще більш зносостійкими. Повністю ручна робота та made in Italy.

TEN C — італійський бренд одягу, який не піддається старінню та не втрачає своєї актуальності протягом років. Одна з фішок — кожну куртку можна носити з іншою, змінюючи зовнішній вигляд, підвищуючи температурний поріг та створюючи унікальний образ. Також у асортименті бренду є інші речі: худі, брюки та ін.

GOLDWIN — японська компанія з виробництва технологічного одягу, яка також займається розробкою лижного екіпірування. Цей бренд створений для людей, які обожнюють відпочинок на природі та потребують відповідного вбрання.

OBJECT X — один з кращих techwear брендів України. Дизайнери прагнуть створювати одяг, який буде одночасно мінімалістичним, гарним та технологічним. Багатошарові мембрани, проклеєні шви, безшумні блискавки. Тільки після перевірки часом та використання у різних умовах, моделі випускають у продаж. На кожній речі унікальна позначка — прострочення у вигляді літери х.

OUTHERE — італійський бренд, шо черпає натхнення з природи та міського клімату. Унікальний дизайн, яскраві кольори, технологічні матеріали. Водовідштовхувальні тканини, подвійні застібки, знімні кишені, світловідбивні елементи — і це далеко не всі переваги даного бренду.


Підбиваємо підсумки. Techwear — це стиль одягу, який підійде як для повсякденного використання, так і стане ідеальним варіантом під час подорожей та активного відпочинку. Водонепроникні дихаючі мембрани захистять ваше тіло у будь-яку погоду. У велику кількість кишень помістяться всі ваші речі. Бути стильним та захищеним легко, особливо з OSTRIV.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові