Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

ВИБИРАЄМО КУПАЛЬНИКИ І ПЛАВКИ

Поки літо радує нас пляжної погодою, саме час оновити купально-загорательный гардероб) І, якщо ви досі не знаєте, що взяти з собою у відпустку, то у нас є рішення цієї проблеми. Ми ретельно відібрали купальники і з радістю ділимося з вами новими моделями. Жіночі представлені брендами Emma Pake, Stussy, Carhartt і OBEY, а чоловічі плавки брендом Fedeli.


Emma Pake

Емма Пэйк, творець однойменного бренду, навчалася своїй справі у «Central Saint Martins», престижному коледжі мистецтва і дизайну в Лондоні. Після його закінчення Емма відбулася як видатний байєр, працюючи з такими дизайнерами як Джілс Дікон в Лондоні і Зак Поузі в Нью-Йорку. Володіючи вродженим розумінням конструювання одягу, вона вирішила вкласти свій талант в однойменний бренд, який був заснований в 2015 році. Перша колекція була настільки вдалою, що її відразу ж купили такі магазини як Selfridges і Net-a-Porter і повністю розпродали протягом тижня.

Натхненням для колекції CRUISE 19 стала пристрасть до Андалусії. Вишуканість і загадковість палацу Альгамбра вилилася в принти і патерни, а колірна палітра продиктована яскравими і багатими фарбами цього регіону. Патерн «Polka dot» втілив у собі багатошаровість суконь фламенко, а тонка сітка створила ілюзію оголеного тіла. Кольори колекції — класична іспанська комбінація червоного і чорного і молочні відтінки, які відсилають до жаркого клімату.

Натхнення для своїх колекцій Емма черпає звідусіль. Це може бути старовинна і сучасна архітектура або фауна якійсь із країн, але невід'ємною частиною кожного виробу є графічна геометрія і переплетення симетричних і асиметричних ліній. У своєму дизайні Емма також використовує такі елементи як пояси, бантики, пензлики, матову фурнітуру пофарбовану в тон з виробом. Вся продукція — це виключно високоякісні європейські матеріали, які дизайнер відбирає особисто. Кожен купальник виготовляється вручну в Європі на одній з кращих фабрик, яка функціонує вже понад 30 років.

Склад купальників: 72% поліамід, 28% еластан.


Ми також раді представити вам купальники таких легендарних марок як Stussy, Carhartt і OBEY.

Склад купальників: Stussy і OBEY — 82% поліамід 18% еластан; Carhartt — 82% поліамід 18% еластан.


Fedeli

Компанія розташована на півночі Італії в місті Монца. Підприємство знаходиться в руках четвертого покоління, президентський пост якої займає прихильник Made in Italy Джіджі Феделе. Він, як і вимагає прізвище (італ. fedeli перекладається як «вірний»), вірний заповітам предків, що полягає у шануванні традицій і постійному пошуку інновацій.
Підприємство було відкрито його предком Луїджі Феделе в 1934 році. У 1948 році відкрився магазин Fedeli на центральній вулиці Мілана Віа Монтенаполеоне. А всесвітня популярність прийшла до бренду в 1967 році, коли продукцію стали експортувати в південноамериканські країни.

Склад плавок: 100% поліестер.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові