Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Стиль мілітарі. Історія виникнення. Сучасна інтерпретація

Нещодавно одягатися в стилі мілітарі було модно, сьогодні — актуально. У всьому світі «зеленка» є символом впевненості, в Україні — боротьби. Навіть у такий складний період для нашої країни можна і потрібно бути гарними!

У блозі розповімо вам звідки і навіщо з'явився одяг мілітарі.


Коротко про історію стилю. Процес становлення тривав десятиліттями. Після Першої світової війни мода на мілітарі поступово з'явилася сама собою. Тоді всі виробництва були задіяні під пошиття військової форми. Тому цілком логічно, що після воєнних дій був надлишок камуфляжних речей. Чоловіки поверталися додому з фронту і носили форму у повсякденному житті, бо відчували себе у ній комфортно. Нестача цивільного одягу вимагала будь-якої альтернативи. Але хто б міг подумати, що вже за кілька років кашкети, шинелі та брюки з нашивними кишенями стануть елементами нового стилю. Вже у 80-х роках мілітарі стало частиною не лише військового минулого.


Військовий одяг був настільки комфортним і звичним, що незабаром став прототипом форми для робочих спеціальностей: електриків, теслярів, кухарів тощо. Наприклад, військові брюки OG-107 армії США кілька разів удосконалилися і стали одними з найбільш затребуваних на сьогоднішній день. Багато брендів не тільки запозичили ідею, але й залишили деякі речі без змін.

Особливістю стилю мілітарі є колір: всі відтінки хакі та різні варіації камуфляжу. Цього року популярнішими стали — сірий та оливковий. Також для військового стилю характерні: щільні якісні матеріали, строгі лінії, великі ґудзики, блискавки та безліч кишень.

Мілітарі перетинається зі спортивним стилем — практично та комфортно. На сайті ви зможете знайти "зеленку" від аксесуарів до верхнього одягу.


У нашому магазині представлені різні варіанти верхнього одягу для чоловіків та жінок. Легкі жилети, куртки, плащі.

Стиль мілітарі для жінок має особливе значення. Більше того, дівчатам вдається створювати стильні образи з темних відтінків.

Для чоловіків колір хакі означає спокій та рух уперед. В OSTRIV поповнення одягу в зелених відтінках від брендів: Carhartt WIP, Woolrich, East Harbour Surplus, GOLDWIN, EASTLOGUE, UNIVERSAL WORKS, TAION.

Вільний крій, приємний матеріал, капюшон і велика кишеня, що може бути зручніше за худі?

Взуття в стилі мілітарі рекомендуємо від бренду Saucony . Ми точно знаємо, що їх носять спортсмени, лікарі та навіть президенти. Тому і ви оберете собі пару.

Та й куди ж без аксесуарів. Сумки, рюкзаки, бананки та навіть гаманці. Все це ви можете знайти в OSTRIV.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові