Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Streetwear – культура каліфорнійського прибою

Streetwear – стиль вуличної моди, охоплює елементи хіп-хоп культури, японської вуличної моди і сучасної високої моди. Рух зародився в Лос-Анджелесі в кінці 1970-х, початку 1980-х років.

Шон Стюсси – серфінгіст і власник магазину дощок, почав виробляти і продавати футболки з принтами, шорти і капелюхи, підписуючи їх, як і свої дошки для серфінгу – Stussy. Несподівано його речі здобули величезну популярність серед серферів, скейтерів, реперів, хіп-хоперів. Молодь, завсідники нічних клубів, вважали його одяг, як символ приналежності до певного кола обраних.

Спортивний одяг поєднує в собі формальний і активний стиль, що підкреслює випадковість і зручність. Сучасні люди можуть піти прямо зі спортзалу в магазини, не переодягаючись.

Свитшоты, бомбери, футболки, спідниці в тенісному стилі, кросівки і кеди, бейсболки – одяг streetwear 90-х.

Якщо спортивний одяг в тренді – це розглядається як відродження хіп-хоп культури. Що і відбувається зараз, у наш час.

Острів радує своїх модників і модниць кращими брендами streetwear. А скоро чекайте родоначальника вуличної моди, каліфорнійську легенду – Stussy.

Перехід Stussy до ексклюзивним продажу, підтвердив базове визначення streetwear: багатофункціональність, ставлення до субкультури, імітація обмеженого випуску, як в елітних брендів класу люкс.

Більш ранні бренди вуличної одягу надихалися естетикою панк культури, нової хвилі хеві-метал. Спортивний одяг і такі бренди, як Carhartt, Champion приєдналися пізніше, в 1980-х роках, завдяки хіп-хоп сцені.

У середині і наприкінці 90-х спортивні марки почали чинити величезний вплив на зовнішній вигляд музичних виконавців. І відповідно, це вплинуло на вуличну моду.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові