Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

SAVE UKRAINIAN CULTURE. Колаборація KO SAMUI x OSTRIV

Яка наша суперсила? Ми українці!

Жити в історично-важливий час для нашої країни — виклик. Залишатися тут та допомагати — внутрішня мужність. Популяризувати своє, рідне — важлива місія.

Щодня ми втрачаємо цвіт нації. Гинуть не тільки люди. Ми втрачаємо тварин, рослини, природні ресурси. Чого лише варта катастрофа на Каховській ГЕС, яка спричинила екоцид. Важливо піклуватися про природу саме зараз. Разом ми в силах змінити хід подій.

Команда OSTRIV запускає серію колаборацій, присвячених підтримці рослин, занесених до Червоної книги України. Основна ідея — донести людям, що флора перебуває на межі знищення. Варто усвідомити, що це частина нашої культурної спадщини, яку потрібно оберігати.

Поступово будемо розповідати про кожну з колаборації. Разом з брендами ми розробили унікальні принти, які несуть особливий суспільно-важливий сенс. Більшість рослин, згадані в цьому проєкті, знаходяться на окупованих територіях та щодня гинуть від рук ворога. Час розказати світу, що ми втрачаємо.


Перша колаборація — KO SAMUI x OSTRIV. Разом з партнерами ми створили унікальну футболку з капсульної колекції, присвячену рослинному світу нашої країни. На принті зображена квітка Pulsatilla patens, або простіше — сон-трава або сон широколистий. З латинської перекладається як коливатись, хитатись, пульсувати. Ця рослина занесена до Червоної книги України та наразі перебуває на межі зникнення.

В OSTRIV ви зможете обрати свою ексклюзивну футболку. Зважайте, що кількість обмежена. Пропозиції будуть доступні на сайті та в фізичному магазині. Обираючи цю футболку, ви розділяєте з нами важливість збереження флори. Разом з вами ми віримо в світле майбутнє нашої країни та популяризуємо її культуру спадщину.


Ми не просто обрали для першої співпраці сон широколистий. Це особлива квітка з глибоким змістом. Їй присвячено багато легенд та історій. Саме цю квітку вважають оберегом, що приносить удачу та захищає від усього лихого. Наші предки клали засушену сон-траву під подушку, аби в сновидіннях побачити свою долю. Поширена квітка на Півдні України, Вінниччині та частково Луганщині.

Pulsatilla має ще й інші назви:

  • Сон-трава

  • Сон-зілля

  • Сонник

  • Сон

  • Анемона

На нашому новому логотипі теж зображена сон-трава. Це квітка, що дарує натхнення та символізує боротьбу й жагу до життя. Ми віримо в світле майбутнє країни, її відновлення та відродження.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові