Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Натхнення від RUMISU

Привіт!

Довгоочікувана весна почалася для нас звичайно ж з оновлення асортименту. Сезон весна-літо ми зустріли на Острові новим гостем — самобутнім брендом, про який розповімо трохи докладніше.

Rumisu — творчий тандем сестер Деніз і Пінар Егіна, де кожна річ наповнена власним сюжетом, колірною палітрою і настроєм. Це яскраві шовкові речі ручної роботи з кумедними картинками, вивчаючи які можна наткнутися на банду динозаврів, так і сільську весілля, де гості грають на барабанах і танцюють народні танці. В тон настрою деякі хустки і шарфи доповнені неповторним плетеним аксесуаром, який втілює в собі любов до турецьких традицій і коріння.

Пристрасть сестер до ілюстрації зіграла вирішальну роль у виборі способу самовираження, яким стали гравюри. Першим полотном для Егіна послужив класичний шовковий шарф, який як «дорослий» аксесуар вдало контрастував з їх «дитячими» історіями. Крім шарфів і шийних хусток, бренд також випускає ніжні шовкові сукні та блузи.

Сестри звикли ставитися до життя не надто серйозно, тому в їх творчості багато гумору і безтурботності.

Rumisu позиціонують себе як принт-бренд, тому відкритий для творчої співпраці з іншими брендами-однодумцями, роботи у колаборації з якими будуть представлені найближчим часом.

За словами Деніз і Пінар, краще всього їх творчість характеризує цитата східного поета Джалаладдіна Румі — «Нехай краса того, що ти любиш, буде тим, що ти робиш».

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові