Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Не буває поганої погоди, буває не одяг

Прийшла зима і всі активно почали утеплятися. Купувати куртки, светри, вовняні штани і шарфи...

І це правильно, особливо якщо це Ostriv store!

Але є один предмет одягу, який здатний вирішити цю проблему майже самостійно – це довгий пуховик.

Він як затишне пухову ковдру, яке продовжує гріти і ніжно укутувати, коли ви вже не в ліжку, а, наприклад, по дорозі на роботу, інститут або школу. У ньому і справді можна гуляти кілька годин при температурі -20. Або швидко вибігти в магазин за хлібом, накинувши зверху піжами. Відправитися в подорож в Скандинавські країни або на Аляску.

Отже, щоб ця зима була для вас тропіками, Ostriv store рекомендує!

Почнемо з канадців! Хто, як не вони знають, що таке справжня зима і правильний пуховик. Функціональний, теплий і зручний при експлуатації.

Moose Knuckles – самий теплий пуховик в світі! Не можна сказати, що він найлегший, але тим не менш, він здатний відмінно зігріти при температурі від -5 до -30!

Сучасні інновації зробили пуховик Moose Knuckles з ідеальною теплопровідністю. У такому пуховику ви не замерзнете і не запаритеся. Він стильний і модний. Прикрашений хутряними помпонами і фірмовими металевими шевронами.

Склад: матеріал – 74% бавовна, 26% нейлон, підкладка – 100% нейлон, друга підкладка – 100% поліестер, наповнювач – 80% пух і 20% перо, два врізних кишені, натуральне хутро лисиці на капюшоні, що відстібається капюшон на кнопках.

Canada Goose – легенда, пуховики цього бренду знають у всьому світі. Ми представляємо самий довгий пуховик в нашій колекції. Мрія будь-якої дівчини.

Склад: матеріал – 85% поліестер, 15% бавовна, наповнювач – 80% пух і 20% перо, два зовнішніх врізних кишені з флісовою обробкою, дві внутрішні кишені.

Утеплені ребристі манжети забезпечують комфорт і зберігають тепло. Система посадки Fusion Fit забезпечує ідеальну посадку. Внутрішні рюкзачні ремені дозволяють надягати куртку на плечі і носити як рюкзак, наприклад, якщо ви в супермаркеті. Температурний режим до-30.

Holubar – американський бренд заснований у далекому 1947р. Оскільки засновники компанії завзяті мандрівники і любителі екстремального активного відпочинку на відкритому повітрі, одяг бренду призначена для цього.

Склад: верх – 100% бавовна, підкладка – 100% поліестер, наповнювач – 80% пух і 20% перо, два врізних кишені на кнопці, один внутрішній кишеню на блискавці, відстібною підкладка на капюшоні з штучним хутром, центральна застібка на блискавці і кнопках з клапаном.

Duno – зроблено з любов'ю, як це тільки вміють італійці. Сучасний дизайн, надміцні матеріали, любов до деталей і майстерність пошиття.

Склад: матеріал верху – 70% поліестер, 30% поліамід, підкладка – 100% поліамід, наповнювач – 90% качиний пух, 10% перо, два врізних кишені, капюшон відстібається, центральна застібка на блискавці, фурнітура YKK VISLA.

Теплою і модної зими! Чекаємо вас в гості.

OSTRIV STORE

КИЇВ, ВУЛ. ЕНТУЗІАСТІВ, 5 ☎: +380 (67) 463 67 80 ✉: INFO@OSTRIV.UA ПН-СБ: 10:00-20:00 НД: 11:00-20:00

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові