Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Pitti Immagine Uomo #95

У Флоренції пройшла виставка Pitti Immagine Uomo #95!

Баєри Ostriv store звичайно ж побували на цьому глобальному заході в світі чоловічої моди, де були представлені колекції чоловічого одягу та аксесуари осінь/зима 2019.

Відкриття відбулося в Salone dei Cinquecento на Piazza della Signoria. І в павільйонах Fortezza da Basso були представлені понад 1200 брендів з усього світу. 60 тисяч квадратних метрів краси, елегантності і доброго смаку.

Стильні і ефектні гості виставки ходили в розкішних костюмах трійках: в клітку, смужку або гленчик. Піджаки всіх можливих фактур і забарвлень. Двобортні пальта з яскравими аксесуарами – широкополими капелюхами і величезними шарфами-шалями.

Вельвет майже в кожному бренд і в кожній колекції! Нeritage своїм комфортом і затишком продовжує завойовувати серця. Британський бренд Barbour найяскравіший представник цього напряму.

Багатошаровість продовжує набирати свої обороти, при чому здавалося абсолютно несумісні речі, наприклад, як спортивний піджак і бомбер, стали складовими одного цибулі. Вільні подовжені жилети поверх пальто. Чим більше шарів, тим краще!

Спортивна тема також продовжує залишатися актуальною: пуховики оверсайз, спортивний одяг та об'ємні кросівки розгойдувати молодь своєю свободою і сміливістю.

Окрему увагу на виставці приділялася скандинавським брендам і культурі. Етнічні мотиви не тільки заходу, але і сходу простежувалися в багатьох колекціях.

Бренд Woolrich здивував своєю майбутньою презентацією колекції, вона приємно порадує своїх шанувальників новими силуетами і квітами!

Ми уважно вивчили всі тенденції і мотиви, щоб радувати покупців Острова найсмачнішими образами, які будуть поєднувати в собі не тільки красу і елегантність, але й функціональність і практичність.

Ostriv до сезону осінь-зима 2019/2020 готовий!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові