Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

ПАЛЬТО ВІД ПРОФЕСІОНАЛІВ СВОЄЇ СПРАВИ. HEVÒ.

"Я вважаю, що шерсть —  найекологічніший, а також «найромантичніший» матеріал на планеті. Стрижка овець, прядіння, чесання, розчісування й ткацтво вовни — це багатовікові операції, які здійснюються з повагою до тварин та навколишнього середовища. Крім того, шерсть, якщо її регенерувати, стає повністю екологічно безпечною. Вважаю, що мати легкий, екологічний та зручний одяг, фасон якого відрізняється від інших, є великим плюсом " — каже Фабіо Фальчетті, дизайнер і креативний директор компанії Hevò.

Hevò —  це шанування традицій та грамотна адаптація до сучасних реалій.

Італійський бренд створює комфортний теплий одяг, який легко комбінувати. Його інтерпретовані фасони нагадують про моду п'ятдесятих, шістдесятих та сімдесятих років минулого століття — це високоякісні речі стриманого стилю.

Фабіо, яка в одязі обирає яскравість, функціональність та екологічність каже, що "іноді досить звернутися до минулого, вивчити його взявши краще, щоб потім створити нове. Заново відкрити для себе цінність традицій ". Таким чином Hevò втілює повсякденний і неформальний стиль.

Назва hevō є похідною від hevōlution та hevōcation — «еволюціонувати» й «викликати». Вивчити минуле, переглядати, пропонувати ідеї повторно, брати тільки краще.

Сімейний бізнес третього покоління

HEVÒ має за плечима 70-річну історію. Засновник  — Маріо Джанфранте. Після Другої світової війни батько й син починали свою справу в невеликому ательє, а зараз компанія є однією з найбільших із виробництва верхнього одягу. Молодий і заповзятий головний виконавчий директор бренду Мауро Джанфрате —  вже третє покоління, яке продовжує сімейний бізнес. У 2006-му році він відкрив для компанії нові горизонти, що було єдиним способом гарантувати життя і довголіття сімейного бізнесу. На фото нижче Маріо Джанфранте і Мауро Джанфрате.

Бренд завжди був тісно пов'язаний з місцевістю, де зародився, і місцевими виробничими традиціями. Все виробництво, як і раніше, зосереджено в Мартіна-Франка (комуна в Італії). У компанії вважають, що продовження розпочатого є їх моральним обов'язком.

Клієнти Hevò беруть найкраще з того, що виробляє компанія і відповідно до свого власного стилю створюють унікальний образ. В основному це столичні чоловіки. Це свідомі клієнти для яких важлива якість виготовлення і матеріалів. Вони не дозволяють собі піддаватися поточним тенденціям, але люблять експериментувати.

Колекції Hevò — це інтерпретація міського шику, де тканини є результатом постійних досліджень.

Пальто Hevò — це прості силуети й строгі чисті лінії. Характер кожної моделі визначає тематика, текстура й забарвлення. Використовуються відтінки білого, коричневого, чорного, екрю, зеленого, червоного, блакитного, бордового, верблюжого, теракотового і безліч інших.

Нову колекцію під назвою Land (e) scape представлено ​​в фотографічному проекті, де кожен кадр нагадує листівку. Гіперреалізм модних образів і локацій тут є сумішшю реальності та уяви. Колекція втілила любов до краси, природи та Італії.

Формула успіху компанії — високий рівень обслуговування. Щоб задовольнити потреби клієнтів, персонал компанії вкладає в роботу всю свою пристрасть і знання.

Місія бренду — втілення традицій у сучасному одязі. Також пильну увагу до рідних місць й постійне дослідження всього, що пов'язано зі стилем і дизайном.

Компанія може пишатися тим, що виробляє продукцію для найвідоміших італійських брендів, пропонуючи послуги високого рівня для приватних торгових марок для кращих універмагів світу і поширюючи їх бренди в кращих бутіках Італії й за кордоном з Кореї у Сполучені Штати Америки.

Вирішити придбати одяг made in Italy — означає зробити вибір. Це визнання італійської майстерності, ноу-хау, творчості, якості, а також уваги до деталей і ентузіазму тих, хто це задумав і здійснив.

Підсумуємо головне:

  • Сімейний бізнес третього покоління.

  • Бренд засновано в 2006-му році.

  • Сучасне прочитання фасонів з історією.

  • Ручна робота.

  • Зроблено в Італії.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові