Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

NINE LINE APPAREL. Патріотичний бренд Америки

Логотип Nine Line Apparel розкаже про бренд більше. Придивіться уважно. Сама назва NINE LINE означає прохання про допомогу пораненим солдатам на полі бою. Гелікоптером, у свою чергу, прилітають евакуювати. До речі, Тайлер Мерріт, один із засновників компанії, працював пілотом. Про нього згодом.

Nine Line Apparel — американський бренд про патріотизм, свободу та незалежність. Основна його мета полягає в тому, щоб подолати кордон між цивільними та військовими. Цей бренд про людей, для яких свобода — найвища цінність.


Історія створення почалася в 2012 році та була задумана, як звичайна рекламна кампанія в підтримку військовослужбовців. Але згодом ідея переросла в сімейний бізнес Тайлера та Анжели. Власник компанії працював пілотом гелікоптера армійського спецназу, тому коли він був на службі, вся робота лягала на плечі дружини. Спочатку працювали в гаражі, потім завдяки стрімкому зростанню замовлень переїхали в невеликий будинок, а вже в 2014 році — в магазин поблизу центру Савани. 2 жовтня 2017 року компанія створила ціле виробництво!

Власники бренду прагнуть створювати робочі місця саме в Америці та забезпечувати своїх співвітчизників роботою.


Тракери, які можна придбати в OSTRIV:



Футболки, які можна придбати в OSTRIV:


Принципи Nine Line:

  • Бути патріотом та пишатися своєю країною.

  • Підтримувати військовослужбовців, поліцейських, пожежників та інших державних діячів, які служать своїй країні.

  • Поважати прапор та те, що він означає. Шанувати тих, хто боровся та загинув.


Nine Line Apparel — це не тільки бренд одягу та аксесуарів, а й благодійна організація, яка займається підтримкою військовослужбовців та допомагає нужденним. У них є власний фонд, куди можна перераховувати кошти. Вони допомагають повернутися до життя військовослужбовцям, які зазнали фізичних та психологічних травм на полі бою.



За що клієнти поважають бренд:

  • Якісні матеріали

  • Комфорт

  • Простота

  • Дизайн

  • Патріотизм

Одяг Nine Line Apparel обирають спільні по духу люди, які підтримують місію бренду. Для них важливо жити у вільній та незалежній країні.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові