Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Елегантність й затишок від ma ' ry ' ya


Нова колекція бренду ma 'ry' ya, корейського дизайнера Марії Ічо, повною мірою відображає дух Ostriv. Речі ma 'ry' ya — це простота, елегантність і природність втілена в розкішних трикотажних речах мінімалістичного стилю. Матеріали, які дизайнер використовує в колекції: вовна мериноса, мохер, шовк, альпака, ангора, кашемір.

Назва бренду — похідне від імені дизайнера та італійського слова «MAGLIA», яке в перекладі означає «в'язання» і має схожу вимову.

Марія Ічо почала свою кар'єру дизайнером театральних костюмів і практично випадково познайомилася з трикотажем, який незабаром став її пристрастю. Це захоплення допомогло їй побудувати кар'єру, працюючи в італійських компаніях, включаючи Giuliano Fujwara, де Марія створювала колекції трикотажу протягом 7 сезонів. Незабаром в 2009 році вона запустила свій власний бренд.


Виробництво розташовано в Італії, поблизу Мілана. Речі ma 'ry' ya продаються в шоурумах Мілана, Флоренції, Парижа, Нью-Йорка, мультибрендових шоурумах Австрії, Німеччини, Швейцарії та США і найбільших онлайн-магазинах Farfetch та Yoox.

Марія Ічо створює універсальні й практичні моделі. Виконані в нейтральній гамі базові речі неймовірно комфортні та затишні. Вони легко комбінуються у неймовірну кількість актуальних луків.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові