Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Правильна одяг на Лівому березі Києва

Концепт-стор Ostriv, на подив багатьох, знаходиться на лівому березі Києва біля Русанівського каналу. Таке розташування не було обрано випадково. Це свого роду заява – не слідувати масовим, дуже часто швидкоплинним, трендам fashion індустрії. Ostriv пропагує ідею залишатися собою і при цьому бути прогресивно стильним кожен день. Що ви точно не знайдете в Ostriv – так це вбрання на червону доріжку (хоча для найсміливіших ми можемо влаштувати експеримент;)). У Ostriv представлені культові бренди і правильна одяг поза часом високої якості на кожен день.

В першу чергу Ostriv – експерт по верхній багатофункціональною і технологічною одязі. Ми сміливо стверджуємо, що у нас самий великий і цікавий вибір парок і пуховиків для міського способу життя та активних прогулянок за містом. Окрема гордість магазину – це брендовий корнер Woorlich.

У Ostriv можна підібрати гардероб в стилі heritage. Heritage – це слідування традиціям, це образи, перевірені часом, це найкраще з історії моди і брендів: Fortela, 1 ST PAT-RN, Bagutta, Stetson та інші.

Вуличний стиль в одязі, так званий street, характеризується змішанням стилів і універсальністю. Стріт стайл – унікальне напрямок, який дозволяє виділятися з натовпу і проявляти свою оригінальність і незвичайність.

Джинси мабуть найпопулярніший елемент повсякденного гардероба. Джинси з традиційного деніму пошиті з 100% довговолокнистої бавовни. Перевага пари джинсів з такого деніму - це щільність і зносостійкість. Існує також поняття сирого деніму або необробленого – джинси з такого матеріалу через деякий час активної шкарпетки красиво затираються, набувають природну індвідуальность завдяки потертості і відбиткам від предметів в кишенях.

Взуття та аксесуари – незамінні елементи, які підкреслюють та доповнюють образ. Ви обов'язково повинні познайомитися з такими брендами, як Green George, Grenson, Fracap, Pezzol...

Ми переконані, що зовнішній вигляд – це прояв внутрішнього світу людини і певний аспект культури. Ми розширюємо наш світогляд через літературу, кіно, театр і музику. Почуття смаку в одязі також можна і важливо розвивати. Тому ми так багато говоримо про бренди і про їх історіях. Ми будемо раді бачити вас в гостях і ділитися нашими знаннями за адресою: вул. Ентузіастів, 5

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові