Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Що обрати, окрім Premiata? Підбірка крутих кросівок від OSTRIV

Поєднання поваги до традицій сміливих інновацій в Premiata. Італійський бренд уже не перший рік у топі ваших улюблених кросівок. За що ж їх так обожнюють? Якість, увага до деталей, зручність та комфорт — головні складові взуття. Кожна колекція відображає легкість, безтурботність та спокійний настрій. Але сьогодні трохи про інше. Снікерхеди, готуйтуйтесь!

OSTRIV багатий не тільки на Premiata:) Більше 20 брендів взуття представлено на полицях нашого магазину. З широким асортиментом для нього та для неї можна ознайомитися просто зараз на нашому сайті. У сьогоднішньому матеріалі розкажемо про ТОП кросівок цього сезону, які ви безсумнівно полюбите з першого погляду.


Почнемо з японського бренду Flower Mountain. Погляньте на дизайн кросівок і відчуйте настрій свободи. До речі, дизайн натхненний горами та кульбабами, що бачите з назви та лого. Це взуття, в якому відразу хочеться подорожувати. Повністю ручна робота з вторинних матеріалів, яскраві природні відтінки, вишиті мотиви та антибактеріальна устілка. Ідеальний варіант для подорожей та міського стилю.


Для поціновувачів американської класики — звісно ж Autry. Бренд натхненний атмосферою 80-х та вінтажним стилем. А про фірмову модель Medalist не чув, мабуть, що тільки ледачий. Саме вона в 1985 році стала найкращими кросівками року. І після відродження в 2019 ще досі тримається в топі найбільш затребуваної. У них були помічені Джастін Тімберлейк, Дрейк, Леонардо Ді Капріо та інші селебріті.


Чи знали ви, що фірмовий логотип Adidas “три смужки” спочатку був у фінського бренду Karhu? У 1952 році його викупив Адольф Дасслер за дві пляшки віскі та суму, яка сьогодні дорівнює 1600 євро. KARHU з того часу зробив логотип “М”, від слова Mestari, що в перекладі означає чемпіон. Ідеальні кросівки для спортсменів та любителів активного відпочинку. Примірявши ці кросівки, ви точно їх придбаєте! Крутість відчутна з першого дотику.


Made in Italy та повністю ручна робота з більш ніж 100-річною історією. До вашої уваги бренд Valsport. Дизайн кросівок натхненний спортивним минулим. Сьогодні ж це класика, яку обожнюють далеко за межами Італії. Широкий асортимент кольорів, тож ви точно знайдете те, що вам сподобається. До речі, кожна пара взуття має свій унікальний номерний знак.


Чи знали ви, що вперше на місяць Ніл Армстронг ступив у взутті від бренду Saucony? Звучить дуже круто. Кросівки від цього бренду обожнюють бігуни, адже взуття надзвичайно зручне, легке та має підошву з ідеальним щепленням. Надійна фіксація та легкість!


Ну і звісно, як же без королівського взуття від американського виробника New Balance! Прототипом першої пари культових кросівок стала звичайна лапа курки, яка має три опори. Стійкість та баланс — основа взуття. Культова модель New Balance 990 уже який рік у топі найкращих: мінімалістичний дизайн, стабілізація стопи та преміальні матеріали.


Впевнені, що ви знайдете собі особливе взуття в OSTRIV.

Обирайте на сайті або в фізичних магазинах Києва та Львову.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові