Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

KANUK. Верхній одяг для екстремальної зими

Екстремальні канадські зими потребують ідеального верхнього одягу. Щоб було зручно, комфортно та обов’язково тепло. Дизайнери ставлять за мету розробити якісний технологічний одяг для міського зимового клімату. Експериментують, ризикують, створюють. Така ж мета була й у засновника бренду Kanuk. І йому вдалося!


Підліток Луї Греньє зростав у сім’ї кравців, тому не дивно, що з самого дитинства хлопець був знайомий зі швейною справою. Він завжди був у пошуку верхнього одягу, який протистоятиме суворим канадським зимам. Експериментував з тканинами та технологіями виробництва. Шукав нові матеріали для утеплювачів. Першими звернули увагу на його теплі пухові пальта найближі друзі. Від самого початку стали їх поціновувачами та почали рекомендувати іншим. У результаті плідної праці був створений бренд Kanuk, який вже більше 50 років користується популярністю серед канадців.

За що люблять цей бренд. Круто, коли верхній одяг не тільки теплий, а й стильний. У ньому можна вільно прогулюватися в морозну погоду та відчувати себе розкішно. Kanuk — це бренд ручної роботи з незалежним від моди та часу дизайном, високою якістю матеріалів та зручним фасоном. Деякі пуховики витримують до -30°С. В OSTRIV ви можете придбати такі дві моделі:


Обираючи верхній одяг від Kanuk, звертайте увагу на індикатор тепла “comfort zone”. Ці зони бувають К1, К2, К3,К4 та К5.

K1— температурний режим від 0°C до -10°C.

K2 — температурний режим від -15 °C до -20 °C.

K3 —температурний режим від -20 °C до -25 °C.

K4 — температурний режим від -25 °C до -30 °C

K5 — температурний режим від -30 °C до -35 °C

*Зона комфорту може змінюватися на 5°C у будь-яку сторону.

Обирайте куртку з потрібним вам індикатором тепла тут. Почувайтеся комфортно та стильно в холодну пору року!


Ізоляція. На шляху до створення ідеального теплого верхнього одягу майстри почали використовувати чотири види утеплювачів: канадський гютериновий пух, синтетична ізоляція, KANUK THERMO+ та KANUK THERMO+ COMFORT. Тому кожен зможе знайти свій варіант.

Канадський гютериновий пух люблять за його формувальні властивості. Використовують у співвідношенні 90% пух /10% перо. Цей пух вважають етичним, адже качок вирощують у невеликих канадських громадах з вільним вигулом. За ними ретельно спостерігають та піклуються про їх здоров’я.

Синтетичний утеплювач є частиною спадщини бренду. Він ідеально зберігає тепло. Також це чудовий варіант для клієнтів, які віддають перевагу веганським матеріалам.

Утеплювач KANUK THERMO+ зберігає свою архітектурну цілісність. Ідеально утримує тепло в найхолодніший період.

KANUK THERMO+ COMFORT за своєю структурою дещо м’якший та гнучкіший, ніж попередній.

Бренд використовує екологічний підхід у виробництві.

  • 50% товарів виготовляють з перероблених матеріалів.

  • Уся колекція створена повністю без хутра.

  • Обмеження виробництва відходів

Довговічність. Верхній одяг бренду KANUK створених з якісних, міцних матеріалів, тому не дивно, що носять його не один сезон. Майстри виготовляють вручну всю продукцію та контролюють кожен етап виробництва.


Відомі колаборації.

  • KANUK х JJJJOUND

Ці два бренди у своїй співпраці представили культовий унісексовий піджак Heritage Otarie Jacket — елемент квебецької моди 90-х років, представлений у трьох кольорах: військово-морський, бежевий та коричневий.

  • KANUK х Dime

Вони об’єдналися, щоб створили капсульну колекцію, яка розповідатиме про канадську спадщину обох брендів. У ній представлені унікальні речі, які підходять для холодної зими. Дивіться товари бренду Dime на нашому сайті.

  • KANUK х Ribeyron

У своїй співпраці створили лімітований тираж оригінальної інтерпретованої парки Sagueney.


Плани на майбутнє. Майстерня KANUK розташована в самому центрі Монреаля. Уже більше 50 років майстри створюють якісний технологічний одяг для міського клімату. Сьогодні компанія планує розширюватися та створювати нові точки продажів у інших містах та країнах.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові