Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Канкен – самий знаменитий рюкзак у світі

"Почав збирати рюкзак для подорожі по Західній Європі, але не врахував, що завтра до дев'яти на роботу".

Смішно, чи не правда? Або історія про цуценя, якого перевозили в рюкзаку, чому він ожив і почав переміщатися по тролейбусу, налякавши мирно сидять бабусь. Про рюкзак багато анекдотів та історій. Він з нами давно. Самий перший варіант був знайдений ще разом з останками первісної людини в альпійських горах.

Уявити собі сучасне життя без такого універсального предмета практично неможливо. Подорожі та походи, школярі, біжать на перший дзвінок, студенти, велосипедисти, яким потрібні вільні руки, щоб керувати, і просто люди, які обожнюють активний спосіб життя. Найнеобхідніше ми складаємо в рюкзак, одягаємо його на плечі і вирушаємо на зустріч пригодам.

Сьогодні вибір рюкзаків величезний, а сучасні технології зробили його легким, міцним та зручним. Один з лідерів виробництва – шведський бренд Fjallraven. І його дітище, найвідоміший рюкзак в світі – канкен.

Канкен отримав свою популярність завдяки порятунку жителів Швеції від сколіозу. Справа була в кінці 70-х. Шведське співтовариство струснула стаття зі статистикою, яка говорила, що 80% шведів страждають від скривлення хребта. Вчені провели розслідування, яке показало, що недуга формується ще в дитинстві. В той час діти ходили в школу з сумкою через плече або портфелем, що призводило до деформації спини.

Екє Нордін – засновник компанії Fjallraven, заповзятливий бізнесмен і мандрівник з великої літери, відгукнувся на проблему, що з'явилася в його країні і почав її розв'язувати. В якості консультантів були залучені члени Шведської асоціації гідів і скаутів – діти, підлітки, учнівська молодь. Рюкзак відразу розроблявся з урахуванням побажань цільової аудиторії.

Простота, надійність і зручність канкен завоювали серця школярів, городян і любителів активного відпочинку. Завдяки йому бренд Fjallraven став впізнаваним в усьому світі.

Сьогодні канкен випускається в 45 кольорах і 6 версіях – Kanken, Kanken №2, Kanken Mini, Kanken Laptop, Kanken Kids і Re-Kanken.

Сучасне ноу-хау – Re-Kanken. Цей рюкзак повністю виготовлений з поліефіру, переробленого з пластикових пляшок.

Застосовується технологія фарбування волокон тканини SpinDye зберігає воду, хімію і енергію. Це самий екологічний рюкзак в світі.

Re-Kanken – це майбутнє, яке вже наступило, він готовий до носіння і подорожей, і знову – до переробки і переродження.

На Острові ви можете вибрати собі канкен по душі: потрібного розміру і кольору. Він подбає не тільки про вашій спині, але і про нашу планету.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові