Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Літнє взуття – те, що зараз потрібно!

Спека досягла апогею! Прийшов серпень – найспекотніший місяць літа. Хочеться зануритися в прохолодній воді і сховатися в тіні зі стаканчиком освіжаючий мохіто. Надіти повітряну туніку, а кеди змінити на легкі шльопанці.

Це літо радує нас своїм різноманіттям: кросівки, еспадрільї, сандалі, босоніжки і шльопанці.

Отже, залишимо в шафі кеди, візьмемо вільні сандалі. Вони були створені в субтропічному кліматі Стародавнього Риму. Тому зручні, практичні і повітря вільно потрапляє через отвори, що забезпечує вентиляцію і комфорт.

Острів рекомендує сандалі італійського бренду Fracap. М'яка, гнучка і міцна підошва Vibram, натуральні матеріали всередині і зовні, і понад 100 років досвіду в створенні взуття. Вони ідеально будуть поєднуватися з сукнею-сорочкою або джинсами і футболкою. Гарні для міста і у відпустці.

Якщо вас цікавить щось більш витончене – босоніжки-еспадрільї іспанської марки Castaner. Що в них примітного? Те, що спочатку еспадрільї були придумані цим брендом. Джут, замша, канвас, плюс досвід і славні іспанські традиції. І ви сміливо можете танцювати фламенко або пасо добль. Вони відмінно доповнять сарафан або плаття і врятують в жарку погоду.

І самий солодкий подарунок цього літа – шльопанці. І хто б міг подумати, що вони вийдуть з пляжної зони і потраплять в місто і офіс. Їх можна одягти, як з класичним брючним костюмом, так і з джинсами і футболкою. Німецький бренд Birkenstock найвідоміший у світі знавець здорової взуття. Шльопанці Birkenstock ідеальні: ортопедична устілка і гнучкий супінатор дозволять ступні вільно рухатися. Ноги дихають і насолоджуються ходьбою. Простота дизайну моделей універсальна для будь-якої ситуації.

А ми в свою чергу раді повідомити, що з 1 по 5 серпня в магазині Острів – Sale до 90%! Повна розпродаж взуття з минулих колекцій! Прекрасний подарунок для всієї родини та друзів. Заходьте в Ostriv store: Київ, Ентузіастів, 5

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові