Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

FLOWER MOUNTAIN. Наповни повсякденність яскравими фарбами

Черпати натхнення в природи, творити красу, формувати стиль.

FLOWER MOUNTAIN — японський бренд з майже 15-річною історією розвитку. Він про зручне взуття, подорожі, активний спосіб життя, гори. Це яскраві кольори, ручна робота в поєднанні з італійськими традиціями та цікаві колекції, присвячені природі. Зручно, легко, красиво.

За досить короткий проміжок часу завоювали любов ринок Азії та вже в 2017 році були на всіх полицях центральних магазинів Японії та Китаю.


Засновники бренду. Рок-музика, гори та любов до стильного взуття. Три захоплення, що поєднали двох талановитих дизайнерів: Ян Чао та Кейсуке Ота. Подорожуючи, вони вирішили створити свій власний бренд, який точно буде відображати їх їхні відчуття та внутрішній стиль. Ян Чао — провідний дизайнер Китаю, Кейсуке Ота — самоучка, але завдяки плідній праці, розробляв взуття для різних світових брендів.

Головні фішки бренду:

  1. Повністю ручна робота.

  2. Коркова антибактеріальна устілка.

  3. Перероблені матеріали.

  4. Піклування про природу.

  5. Яскраві відтінки природних кольорів.

  6. Вишиті мотиви.


Чому варто вибрати FLOWER MOUNTAIN:

  • Ідеально підходять як для міського стилю, так і активного відпочинку.

  • Великий вибір взуття з різним дизайном. Знайдеться пара класичних чорних, спокійних бежевих та яскравих рожевих.

  • Поєднується з різним одягом: сукнями, рубашками, піджаками, худі та ін. Головне вміти комбінувати!

  • Зручні. Виконані з дихаючого матеріалу. Можна сміло вирушати в піший похід!


Основні колекції:

  • Kaiso. Перша капсула бренду з екологічно чистих матеріалів. Її мета — зменшити викиди вуглецю та сприяти розвитку навколишнього середовища.

  • YAMANO. Колекція присвячена природі. Це вираження любові та унікальності. Чіткі лінії, вишивка, декоративні елементи. Легкий природний колір. Ідеальні для пішої прогулянки та трекінгу.

  • KOTESTU. Одна з найпопулярніших ліній бренду. У перекладі означає “броньований корабель”. Це оригінальні комбінації дизайнів та кольорів, рельєфна підошва, замшеві вставки та перфорація. Відголоски до японського класичного стилю.

  • WASHI. Колекція кросівок міського стилю. Легкість та повітропроникність. Ідеальні для теплої погоди. Гарантують зручність протягом усього дня.


Колаборації:

  • FLOWER MOUNTAIN х Universal Works. Співпраця з британським брендом одягу відображає спільні цінності двох компаній та відтворення навколишнього світу. Колаборація символізує жагу до життя, щасливі часи та створення нового. Це настрій американських пейзажів, літніх прогулянок та світлого неба. У результаті була створена капсула з курток, сорочок, футболок, светрів та кросівок. На одязі вишиті вручну мотиви з західними та японськими темами. Кросівки виконані з нубуку в теплих, нейтральних відтінках прикрашені деталями з вишивкою.

  • FLOWER MOUNTAIN х Danner. Колаборація з американським лідером зносостійкого взуття повністю відображає природу. Кольори вулканічного вогню, оливи та гір. Вся лінійка взуття виконана з високоякісної шкіри, має відмінну амортизацію та забезпечує щеплення з усіма поверхнями. Ідеальне взуття для активних людей, що люблять стиль та функціональність.

  • FLOWER MOUNTAIN х Supreme. У ході співпраці було створено колекцію одягу та взуття з фірмовими принтами: геометричними й квітковими узорами в поєднанні з яскравою клітинкою. Чим унікальне взуття? Коркова підошва та повністю веганська шкіра. Також використали матеріали з переробленого пластику. Надали перевагу яскравим кольорам.

  • FLOWER MOUNTAIN х HIKERDELIC. Партнерство брендів зі спільними поглядами та цінностями. Вони створили лінійку взуття Back Country з повітропроникного та водовідштовхувального матеріалу з термоущільненими. Кросівки з антибактеріальною корковою устілкою та з поглибленим протектором для гарного щеплення для на будь-якій поверхні.

  • FLOWER MOUNTAIN х YMC. Бренди випустили в новій інтерпретації кросівки KOTESTU та сандалі NAZCA. Це унісекс-моделі, які нагадують кольори лісу та квіткові гори. Мереживні візерунки тільки доповнюють кожну пару взуття.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові