Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

У Ostriv store відбулася перша зустріч поціновувачів справжнього японського деніму! У теплій дружній атмосфері за кавою з пирогами, пройшла презентація ексклюзивних в Україні японських брендів – Edwin і Momotaro Jeans.

Edwin – найстаріший бренд в Японії, виробник деніму, заснований в 1947 році. Перші в Японії почали випускати власну джинсову тканину. І перша компанія в світі, яка розробила «стару прання» для створення ефекту потертості і зношеності, при цьому зберігаючи якість і міцність. Весь процес здійснюється вручну.

Momotaro Jeans – компанія не є найстарішим виробником, але дуже авторитетна, шанована в Японії і в усьому світі. Бренд був створений в 2006 році і на протязі 12 років активно розширювався і освоював нові тканини.

Момотаро – це фольклорний персонаж, персиковий хлопчик. Для бренду Momotaro Jeans ретельність і увага до дрібниць – не просто красиві слова: використання зімбабвійського дихаючого бавовни, створення характерною фурнітури. Кожна пара виготовляється протягом року. Особливий фінальний ритуал – готові джинси стираються в Японському морі.

Затишна атмосфера Острова, легка музика, задушевні бесіди, що ще може бути прекрасніше для осіннього вечора! Гості хвалилися своїми джинсами і розповідали дивовижні історії.

Окреме спасибі – Євгену Рыбковскому, фахівця Острова, зберігачу традицій цього деніму за безцінні знання і відмінний гумор!

Чекаємо на наступну зустріч!

Детальніше про історію джинсів можна почитати тут https://ostriv.ua/blog/my-znaiem-o-dienimie-vsie/

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові