Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

CLAE х Petites Luxures

OSTRIV представляє лімітовану колекцію колаборації Clae спільно з еротичним проектом Petites Luxures, чиє авторство належить французькому художнику-мінімалісту. Спочатку проект було запущено лише в Instagram й зараз кількість його фоловерів сягає 1,2 млн.

Модель, яка ексклюзивно представлена ​​в Ostriv, виконана зі шкіри та пофарбована в бежевий колір.

Провокаційні еротичні малюнки Petites Luxures, що фіксують інтимність, зроблені дотепно й зі смаком. Серію цих робіт, Саймон (справжнє ім'я художника) розпочав ще наприкінці 2014 року. Змалечку, скільки себе пам'ятає, він малював і завжди мріяв зробити це своєю кар'єрою. Спочатку було захоплення архітектурою, потім анімацією. Далі він захопився графічним дизайном і саме ця галузь стала тією, де Саймон зробив кар'єру. У «реальному житті» він працює арт-директором рекламного агентства й крім графічного дизайну та малювання, також грає музику і займається фотографією.

Досить довго особистість Саймона залишалася анонімною для користувачів мережі, й це було частиною творчого процесу. У малюнках художника багато недомовленості, що дозволяє глядачеві проектувати сцени на себе, тому знання про автора могло б тлумачитися упереджено і підсвідомо впливати на сприйняття робіт. Зараз, коли серія стала надзвичайно популярною, Саймон відчув необхідність підняти завісу анонімності. Також на це рішення вплинуло й те, що багато хто, користуючись ситуацією, видавав себе за нього.

Натхнення ілюстратор черпає звідусіль — це пісні, запахи, тексти, а також якісь абсолютно банальні речі.

Завдання проекту Petites Luxures — зробити нормальні речі еротичними. Якщо брати за основу щось об'єктивно еротичне, то все втрачає сенс. Малюнок може бути анатомічно неправильним, але якщо він щирий — цього достатньо.

Саймон сподівається, що проект проіснує ще довго, тому що наразі він дуже ним   захоплений.

Ілюстрації зазвичай супроводжуються дотепними заголовками, які мають великий еротичний зміст. Зображення не оживають без слів, і саме ця взаємодоповнюваність робить їх цікавими.

CLAE, компанія, яку було засновано в 2001 році, відома своїми авангардними повсякденними кросівками. Завдяки новому підходу вона  модернізує класичні силуети.

CLAE  — стильне й комфортне взуття, призначене для повсякденного життя й виконане з високоякісної шкіри.

Бренд вже відомий свої колабами з The Bellroy, agnès b., Son of Cobra, MARCH LAB, але CLAE х Petites Luxures — це виклик, який миттєво привертає увагу.

Нова колекція CLAE для Ostriv — це також моделі, створені в колаборації з французьким брендом Bleu de Paname.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові