Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Carhartt WIP на фестивалі OSTRIT FEST

Успіх Carhartt ірраціональний, як все хороше, що трапляється в наш час. Майже 100 років тому допитливий американець зауважив, що робітник в Америці почав заробляти більше, ніж може витратити. Про господи! Що ж робити? Треба терміново допомогти їм витратити зайві гроші...

Дуже міцні куртки сподобалися сумлінним трудягам. До того ж одяг для витривалих тел була красиві. Що не так часто в світі виснажливого праці.

Далі, як зазвичай. Стиль переміг вигоду. Краса, обнімаючись з працьовитістю, поклала роботягу на татамі моди. Куртки для робітників стали символом елітної життя акторів і драг-дилерів. Трудове ім'я американця завоювало Європу. Але звернулося брендом для зухвалих нероб.

Самі знамениті чоловіки світу оселилися в куртках Carhartt. Джонні Депп і Курт Рассел прославилися вуличними прогулянками в одязі американських трудяг, знущаючись над стражданнями папараці.

Безліч сильно розбагатілих реперів з бідних сімей накинули капюшони Кархартта на відмінно вимиті голови, повідомляючи світові: «Життя вдалося! Працювати вже не обов'язково. Відмінно розважимося, дитинко! Йоу!!! ».

В 1994 році про Carhartt Європа дізналася завдяки Carhartt Work In Progress (WIP). Справи відразу пішли успішно і бренд мав приголомшливий успіх серед прогресивної молоді. Його підтримали хіп-хоп виконавці, художники і скейтбордисти. Компанією було прийнято рішення адаптувати одяг під стиль streetwear.

Сьогодні Carhartt WIP один з лідерів стріт культури, що втілює дух свободи та успіху!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові