Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Марина Борщевська. Арт-терапія для душі

OSTRIV — місце щасливих людей, особливої атмосфери та теплих зустрічей. Наш магазин не лише про одяг, тут про чашку кави, смачне печиво, спокійну музику та теплі усмішки. Ми любимо влаштовувати культурні заходи, спілкуватися, ділитися знаннями. Давно цього не робили, тож виправляємо ситуацію.

9 квітня в нашому магазині відбувся майстер-клас відомої художниці Марини Борщевської “Арт-терапія для душі”. Декілька років тому вона представляла свої роботи на авторскій виставці “Christmas flowers” в OSTRIV, про це можна почитати в нашій попередній статті.

Марина надзвичайно творча, активно займається живописом та часто подорожує. Бере від життя максимум, надихається природою та запалює інших. Вона неймовірна жінка, несе світло у світ та допомагає знайти гармонію. Віртуально побувати в майстерні художниці можна тут.


Повернемося до заходу. “Арт-терапія для душі” — це майстер-клас з нотами свіжого повітря для нових сил. Зовсім різні жінки за віком та характером зібралися в дружному колі, щоб відволіктися, розслабитися, помалювати та в процесі подолати страхи. Це був своєрідний обмін енергією. Малювали, говорили про натхнення, квіти, красу та художників. Трохи соромились, але не боялися робити помилки. У результаті вийшли не просто картини, а цілий витвір мистецтва. Під час майстер-класу Марина пригостила учасниць домашніми смаколиками, які приготувала сама.

Після заходу Оксана Татарчук сказала такі теплі слова: “ З Мариною тепло та класно. Біля неї виростають крила”.


Приєднуйтесь до наших наступних заходів. Обіцяємо, буде цікаво. Слідкуйте за новинами в соціальних мережах, аби бути в курсі всіх подій.


Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові