Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити
фільтри закрити

Berwich

Країна:
Італія
Італія

Історія марки бере свій початок в 1975 році. Все почалося як сімейне підприємство двох ентузіастів — Мішеля та Анни. При цьому на перше місце з самого початку ставились якісне пошиття, пильну увагу до деталей і стильний дизайн. В епоху, коли великі компанії повсюдно переносять свої виробництва в інші країни, штани Berwich шиють виключно в Італії. При цьому кожен з 200 співробітників фабрики вносить свій персональний внесок в створення виробів, що випускаються: одна пара брюк піддається тут не менше ніж 180-ти операціям. В день на фабриці виробляють 2200 виробів, а контроль якості здійснює особисто керівництво підприємства.

25 товарів
  • Наша підбірка
  • Нові спочатку
  • Ціна (від високої до нижчої)
  • Ціна (від низької до вищої)
  • Знижка: по спаданню
MANUFACTURA
Berwich
брюки Berwich из шерсти, полиэстера и эластана
2 610 грн
8 700 грн
Знижка 70%
  • 42
Переглянуто 25 з 25 товарів
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові

Чоловічі штани Berwich з'явилися в 1975 році в гаражі італійської сімейної пари – Мішеля і Анни. Головними цінностями для них було якість продукції, стиль і увага до деталей. Довгий час подружжя підтримували порівняно маленький бізнес, і лише в 2007 їхні діти вивели штани Berwich на міжнародний рівень.

До чоловічим моделям тепер додалися жіночі, урізноманітнювалися і характер крою, і стиль, і колірна гамма. Хоч і компанія випускає лише один вид продукції, можливість вибору вражає. У сучасних колекціях Berwich можна знайти завужені або розкльошені брюки, класичної довжини або укорочені, кежуал або спортивні, на блискавці або на резинці, однотонні, в клітку або навіть в квіточку. Колекції Berwich завжди яскраві та різноманітні

Стиль ведення бізнесу можна впевнено назвати консервативним. У той час, коли підприємці розширюються, налагоджуючи масове виробництво у багатьох країнах, брюки Berwich, як і 40 років тому, шиють в італійському текстильному районі Мартіна-Франка. На виробництві задіяно 200 співробітників. За день вони вручну відшивають 2200 одиниць, проробляючи з кожної з них 180 операцій. Шви повинні бути ідеально рівними, фурнітура міцно кріпитися і симетрично. Штани потрапляють на полиці магазинів тільки після ретельної перевірки кожної окремої одиниці керівництвом фабрики.

Бирка Berwich завжди означає високу якість

Існують штани Berwich на будь-який сезон і випадок. Італійці використовують три основні матеріали: бавовна, шерсть або вельвет. На якій моделі не зупинився вибір покупця, він може бути впевненим, що отримає приємну на дотик, стильну і якісну річ. Своєю філософією бренд вважає гармонію фізичного і духовного початку. У широкому асортименті продукції можна підібрати брюки, які точно будуть відображати стан душі і настрій людини: від класичних однотонних до яскравих з орнаментом.

За 10 років родина відкрила десятки магазинів в Європі, США і в Росії. На жаль, в Україні поки немає фірмового салону, але придбати штани Berwich можна в магазині «OSTRIV». Цільовою аудиторією бренду власники вважають людей, відкритих до спілкування і нових вражень, для яких поєднання якості і стилю відіграє важливу роль. Саме така людина зможе гідно оцінити штани Berwich.

Читати повністю