Нужна помощь? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Рік, що змінив команду OSTRIV

Ця стаття не про складність. Тут про мотивацію, віру, надію. Тримаємось, працюємо, допомагаємо. У річницю повномасштабного вторгнення згадаємо, як змінилася команда OSTRIV. Наші виклики, рішення та досягнення.


Лютий. Страх та нерозуміння, що буде далі. Перші звуки повітряної тривоги, вибухи, бомбосховище. Здавалося б, час застиг. Спільний чат з щоденним “команда, як ви?”. Колектив у різних куточках країни та за її межами. Багато працівників йдуть в ТРО, чергують на блокпостах, волонтерять. Наш керівник Олег приймає рішення йти боронити країну. Співзасновник компанії Сергій Татарчук був у складі тероборони Києва. У перші дні вторгнення компанія надала теплий одяг захисникам Києва: куртки, шапки та теплі светри. Складське приміщення перетворилося на сховище для спільних “посиденьок” під свист ракет. У цей час паралельно намагаємося допомагати фронту. Це був час, коли ми всі об’єдналися заради спільної мети.


Кінець березня. Життя триває, тож потрібно діяти. Зважили “за” та “проти”, вирішили поступово відкриватися. Складно, адже все потрібно починати з початку. Перше онлайн замовлення, перший офлайн-клієнт Ці емоції не передати словами! До речі, перша покупка — куртка ABBIE JACKET від бренду Woolrich. З кожним разом, відчуваємо, що все робимо правильно. Поступово команда повертається в офіс. Щасливі обіймаємось при першій зустрічі. Розуміємо, що реальність інша. Час змінюватись.


Квітень.
Пробуємо відкрити магазин у Львові. Новий цікавий досвід. Інші цінності та менталітет. Вивчаємо клієнта, його уподобання та захоплення. Декілька місяців спроб та помилок і вже в жовтні переїжджаємо на іншу локацію за адресою Проспект Свободи 22, у самому центрі культурної столиці біля Оперного театру. За цей час з моменту другого відкриття провели два благодійні аукціони. За виручені кошти придбали дрон Autel EVO 2 Pro для 1-взводу другого батальйону 54ОМБР, що боронить схід нашої країни.


Літо. На полицях магазину OSTRIV з’являються перші українські бренди, що було зовсім не притаманно для філософії нашої компанії. Детальніше читайте в попередній статті. Також з’являються лімітовані колекції в підтримку України від таких брендів, як Grenson, Universal Works та MONOBI. Певні товари ще можна придбати на сайті. Читайте статтю та обирайте.

Поступово створюється напрям мілітарі (для військовослужбовців діють знижки на придбання цих товарів). З’явилися такі американські бренди, як: VIKTOS, McRae , Mercury Tactical Gear, NINE LINE APPAREL, EASTPAK . Усі вони були протестовані безпосередньо на полі бою.


Жовтень. Перші масовані ракетні атаки на тепло- та електростанції. Відключення світла та стан невідомості. Але благо придумали генератори, тож працюємо далі! Світло в середині кожного українця ніколи не погасне. Тож запалюємо внутрішні вогники та робимо те, що маємо робити!


Лютий 2023. Сьогодні ми інші. Не боїмося нових викликів. Працюємо та робимо свою справу. Волонтеримо, виконуємо запити військових: купуємо автомобілі, часткова амуніція, тепловізори, обігрівачі, фінансуємо розробку бойових дронів та багато іншого. Ми стали більш соціально-свідомими та з чіткою позицією. Клієнти теж змінилися. Обирають одяг швидше, ніж раніше. Надають перевагу більш вільним фасонам та темним кольорам. Але як і раніше вимогливі до якості та стилю.


Плани. Працюємо, підтримуємо армію та віримо в перемогу. Ще плануємо збільшити асортимент новими крутими брендами! Тож не пропустіть оновлення та слідкуйте за новими надходженнями.

Ostriv store это

Подлинные товары известных
брендов

Бесплатная экспресс-доставка
по Украине*

Привозят несколько размеров
на примерки по Киеву

Простой возврат и обмен
того, что НЕ подошло

Собственный шоурум 1000 м2
+ Атмосферный бар