Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Анатомія Zespa

Ostriv — це завжди найкраще, тому сьогодні ми знайомимо вас із прекрасним лаконічним французьким брендом преміум-класу.

Zespa — це:

  • виключно висококласні матеріали (шкіра ягняти і натуральна замша);

  • унікальний зовнішній вигляд кожної пари, який створюється завдяки попередньо пофарбованої в натуральній пігментного ванні шкіри ягняти;

  • підкладка взуття та анатомічна устілка зроблені з твердого телячої шкіри, завдяки чому забезпечується винятковий комфорт;

  • язичок і задня кокетка обтягнуті шкірою;

  • підошва з'єднана з верхньою частиною взуття завдяки оригінальній конструкції бокового шва, яка підвищує довговічність виробу;

  • підошва виконана з високоякісної гуми відмінно амортизує, що максимально комфортно для ходьби і бігу (матеріал мало нагрівається, тому ходьба по гарячому асфальту комфортна);

  • «дихаючі» властивості моделей, завдяки яким у спекотні літні дні ноги не страждають від високих температур.

Південь Франції, а саме Екс-ан-Прованс, став тією точкою, де в 2009-му році народився бренд Zespa. Компанія була заснована друзями і трьома місцевими жителями — Jeremy Amar, Jonathan Agrifoglio і Frederic Blas.

Компанія пройшла шлях від взуття на джутовій підошві до колекції кросівок класу люкс. Спочатку виробництво Zespa було зосереджено на еспадрільях для жінок, а точніше на редизайні знаменитої взуття. Бренд швидко розвивався і незабаром зусилля трійці були помічені — друзі зуміли спокусити світ моди з допомогою нової інтерпретації Made in France класичних эспадрильев, а потім класичних кросівок ZSP4.

Натхнення для Zespa — це сучасне мистецтво і дизайн, а також модерністська архітектура високої функціональності, чистоти ліній і хроматичного різноманітності.

Компанія стрімко розвивалася і розширювала свій асортимент, в результаті чого у 2012-му році була відзначена кількома паризькими будинками моди, в тому числі і легендарним Carven. Гійом Анрі, художній керівник будинку запросив Zespà створити спільну серію ексклюзивних моделей для свого шоу SS13.

Після показу, дербі, оксфорди, мокасини, кросівки стали хітом — колекція Zespa з'явилася в найбільших концепт-сторах по всьому світу, включаючи Colette в Парижі або Isetan в Токіо.

У наступному сезоні з брендом співпрацював японський дизайнер Tsumori Chisato, який збагатив дербі з колекції Zespà SS14 поетичним баченням японського літа.

2014 рік став знаковим для Zespà, саме тоді була запущена лінія кросівок ZSP4, які стали культовими.

У 2017 році універсальний паризький магазин Le Bon Marché Rive Gauche запропонував Zespà запустити власну діджитал платформу в своєму інтернет-магазині 24 Sèvres. Le Bon Marché Rive Gauche — частина модного холдингу LVMH, куди входить 75 знаменитих Будинків моди. На 24 Sèvres представлено близько 150 брендів, причому з портфеля LVMH вибрано тільки 20, в тому числі і Zespà.

Також в 2017-му Zespà створили колаборацію зі всесвітньо відомим французьким художником Supakitch, який займається графікою, фресками, скульптурами, стріт-артом, паблік артом і багатьма іншими напрямками мистецтва.

Їх дітищем став новий дизайн для легендарних ZSP4 з візерунком із золотих пелюсток — впізнаваними фірмовими штрихами артиста.

Підсумуємо.

Запущений у Екс-ан-Провансі, бренд охопив більше дев'ятнадцяти країн і головних столиць моди, таких як Токіо, Париж, Мілан і Нью-Йорк. Zespà — це впізнавана минималистичная взуття з дизайном непідвладним часу і величезною різноманітністю забарвлень, які легко гармонує і з шортами і з костюмом. Вся взуття виробляється на заводах у Франції, де кожен етап ретельно контролюється, що дозволяє добитися високої якості, а формою і деталей приділяється велика увага.

Зараз Zespà пише нову главу своєї біографії, створюючи колекції, які повністю відповідають духу бренду і його філософії. А ми хочемо познайомити вас з моделями Zespa, представленими у нас в Ostriv.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові