Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Легендарний workwear

Workwear, він же Americana або American Heritage — один з найбільш укорінених стилів в одязі. Пустивши коріння по всьому світу, він бере свій початок від одягу робітників заводів і фабрик, механіків, шахтарів, лісорубів, фермерів, ковбоїв, залізничників та будівельників. Існує величезна кількість та інших робочих спеціальностей, але головне, що їх пов'язує — це одяг чи уніформа, яка обов'язково практична, міцна і зручна.

Хоча робітники існує в кожній країні, прийнято вважати, що батьківщина workwear — це США. Саме там проводиться більшість брендів спеціалізуються на одязі цього стилю. І саме там з'явилася одна з ключових речей у гардеробі робітників — джинси. Створення цієї моделі ,штанів стало революційним рішенням завдяки креативу латвійського кравця-емігранта Джейкоба Девіса і баварського підприємця Леві Страуса. В штанях з білої парусини найбільш вразливі місця закріпили заклепками, тим самим отримавши ідеальну надміцну одяг. Винахід запатентували.

На Вові: комбінезон Carhartt, черевики Red Wings

Важливо відзначити Франції та Ірландії, які також внесли свій внесок у розвиток workwear стилю.

Франція увійшла в історію робочого одягу легендарної курткою 50-х років (Herringbone French Work Jacket «Bleu de Travail»), яка в різних інтерпретаціях зараз є одним з улюблених елементів образу.

Ірландія подарувала нам знамениті твідові кепки, які багато запам'ятали по серіалу "Гострі дашки".

А тепер детальніше про ключові речі за допомогою яких легко сформувати American Heritage.

Штани

Грубі, міцні бавовняні штани або джинси, які не обов'язково повинні бути чистими. В ідеалі — це просторі моделі, які можуть бути потертими, з дірками і плямами, що виглядає цілком органічно і створює додатковий ненудний акцент. Традиційний денім класичних джинс — це щільна тканина темно-синього кольору.

Сорочка

Це може бути сорочка в середню клітку з тонкої бавовни або фланелі. Також популярний більш сучасний варіант — моделі з джинсової тканини.

Жилети

Цей елемент гардеробу шиється з твіду, бавовни або льону.

Комбінезон

У більшості випадків комбінезони шиють з деніму. По квітам можливі варіанти — відтінки синього, хакі, чорний. Деякі експериментують і з більш яскравими квітами.

На Юре: комбінезон Stussy, черевики Birkenstock

Верхній одяг

Звичайно ж це класичні джинсівки, але також можуть бути моделі та інших робочих курток і спецівок.

Взуття

Для чистоти способу рекомендовані міцні, грубі, навіть суворі черевики, які були створені для працівників лісозаготівель, робітників гірничої промисловості, і землеробів. Пом'якшити образ можна кросівками або кедами.

Головні убори

Кепки, в'язані шапочки, бандани — найбільш підходящий варіант для створення образу.

Одяг у стилі workwear — це довговічність, практичність, зручність і простота силуету. Основна колірна гамма напрямки: різноманітність синього, пісочного, світло-сірого і хакі. Всі ці відтінки чудово поєднуються між собою, а також виграшно доповнюють будь-який образ.

Речі робочого стилю — це не одноденка, а повноцінні інгредієнти з яких легко скласти капсульний гардероб.

На Аллі: комбінезон Naked&Famous, сорочка Bagutta, капелюх Stetson, взуття Birkenstock

Речі робочого стилю — це не одноденка, а повноцінні інгредієнти з яких легко скласти капсульний гардероб.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові