Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

BARENA VENEZIA: «ШАНУЄМО ТРАДИЦІЇ МАЙСТЕРНОСТІ КРАВЦІВ»

Речі BARENA VENEZIA — це пристрасть і легкість, що виражені в класиці, яка непідвладна часу. Пропагуючи розслаблені образи, дизайнери бренду надихаються вуличним стилем  жителів Венеції та природою її околиць. Це простий, але елегантний одяг вільних і спокійних силуетів.

Усі речі виготовлено вручну й з натуральних тканин, а майстри приділяють особливу увагу деталям. Слоган BARENA  — «Шануємо традиції  майстерності кравців». Тканини, які використовує бренд — переважно льон, вовна та бавовна. Основна кольорова гама Barena  — це відтінки темно-синього, чорного, сірого, білого кольору, кольорів хакі та пісочного. Асортимент: піджаки, жилети, штани, сукні, спідниці, сорочки, футболки. BARENA VENEZIA вдало балансує між традиціями і сучасними тенденціями. Дизайнери компанії: Франческа Зара та Массімо Пігоццо.

Франческа створює колекції жіночого одягу. Народившись у креативної сім'ї, вона з легкістю генерує нові ідеї надихаючись любов'ю до Венето й архіпелагу. Потім вона  втілює їх у колекціях в стилі херітейдж, інтерпретуючи цей стиль на сучасний лад. Фаворит Франчески — класичний повсякденний піджак. Створений нею одяг демократичний, елегантний та  зручний.

Массімо працює в компанії вже більше двадцяти років і його роль є дуже важливою. Це досвідчений дизайнер чоловічого одягу, кравець, який прагне поєднати сучасні інновації та глибоку традиційну майстерність. Для Массімо важливо створювати прості й зрозумілі речі. Його колекції завжди щирі та максимально продумані.

BARENA VENEZIA — фамільний бізнес, який народився в регіоні Венето Венеціанської лагуни, та існує з 1961 року. Штаб квартира компанії розташована в Венеції, недарма «Barena» в перекладі з італійської означає «морська лагуна». Марку було засновано Сандро Зарой й спочатку вона виготовляла виключно тканини. Для цього Зара вивчав старовинні техніки і експонати у венеціанських музеях. Компанія розвивалася і невдовзі стала виробляти також одяг. Майже за 60 років BARENA VENEZIA створила собі відмінну репутацію та знайшла фанатів по всьому світу.

Все виробництво знаходиться в Італії.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові