Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Лідери чоловічого трикотажу

Чоловічий трикотаж – це ціла філософія, елегантний світ чоловічого одягу. Та його частина, яка, безперечно, своєю ніжністю і витонченістю, тільки підкреслює силу і мужність.

Одяг з трикотажу дуже зручна в носінні, не стискує руху і не втрачає своєї первісної форми. А найголовніше – це її універсальність, де б ви не опинилися на офіційному прийомі, ділової зустрічі або в колі сім'ї. Вам буде затишно і комфортно, а ви будете виглядати бездоганно!

В'язати людство навчилося давним-давно, але широке поширення трикотаж отримав після винаходи в'язальної машини (в кінці ХVI століття). Автором якої став британський священик Вільям Уолбрідж.

«Tricoter» – це французьке слово, яке означає «в'язати». Полотно або готовий виріб, що отримується шляхом взаємного з'єднання петель з однієї або декількох ниток. Види ниток і способи їх переплетення настільки різноманітні, що дарує нам широкий вибір трикотажу і виробів з нього. Основний склад: бавовна або шерсть і її різновиди (альпака, мериносова шерсть, кашемір, ангора), може додаватися шовк.

Прийшла осінь і настав час теплого трикотажу. Светри, жакети, свитшоты і кардигани змінили поло, футболки та сорочки.

Ми хочемо познайомити вас з кращими виробниками трикотажних виробів! Що б ваша осінь і зима були теплими і елегантними. У Ostriv store представлені лідери своєї справи, королі трикотажу!

Alpha Studio – італійський бренд, який ось вже 30 років виробляє одяг преміум класу. Сучасний трикотаж – це баланс між минулим та інноваціями: технології, історія та витонченість в догоду елегантності. Так говорить філософія компанії.

Кардигани, жіночі та светри з натуральної вовни, кашеміру, з додаванням шовку – зроблені з італійським смаком і скрупульозним ставленням до деталей. Вироби порадують самого педантичного естета і додадуть образу неповторний шик.

Історія Ferrante починається в 1950р., після Другої світової війни, коли Амедео Ферранте, торговець з Абруццо, перший зрозумів потенціал змішування вовняних волокон і заснував компанію з виробництва в'язаних виробів. Перша ж колекція принесла його творцеві негайний успіх.

У середині шістдесятих, до справи підключився Джанфранко, син Амадео. Демонструючи сильний підприємницький дух, він вирішує створити свою лінію плетеної продукції, а також займається оптовими продажами, що в майбутньому дозволило бути в курсі новітніх модних тенденцій. Завдяки зусиллям родини, спочатку компанія з блискучим успіхом завоювала італійський ринок, а після одержала заслужене визнання в усьому світі.

Fedeli – італійський бренд, виробник високоякісних виробів з трикотажу. Заснований в 1934 році Луїджі Феделе р. в Монца (найбільше місто-виробник виробів зі шкіри та фетру).

Луїджі Феделе почав свою діяльність з виробництва трикотажних головних уборів преміум класу. І з часом невеликий сімейний бізнес перетворився у великого гравця на міжнародному ринку трикотажу.

Особливо після 60-их років, коли дизайнери бренду познайомилися з кашеміром – м'якше і приємніше матеріалу просто не існує. Кашемір – це синонім зручності, тепла і приємних відчуттів, "вовняна" перлина! Це привело до змін в світі моди, вводячи нові правила визначення естетизму і класицизму.

Найстаріший виробник трикотажних виробів – британський бренд John Smedley! Заснований у 1784 р., Джоном Смедли і Пітером Найтингейлом, є істинним носієм англійських традицій і якості.

Компанія сміливо заявляє, що є творцем кращого в світі трикотажу. І це правда! Заснована понад 200 років тому найстарша у світі фабрика, яка створює прекрасні високоякісні предмети одягу. Всі етапи виробництва здійснюються у Великобританії.

Марка John Smedley користується популярністю і серед зірок: її із задоволенням носять Том Круз, Мадонна, Харві Кейтл, Шон Коннері і Ніколь Кідман.

Gran Sasso – сімейний бізнес, організований чотирма братами в 1952 році в невеликій італійській селі Сант-Еджідіо-алла Вибрата. Сьогодні це знаковий міжнародний лейбл, виробник одягу з найкращої вовни. Всі етапи створення м'яких і теплих светрів здійснюються в Італії, з використанням ручної обробки деталей.

Але що б зрозуміти і відчути, всю тонкість і красу трикотажного мистецтва вам потрібно прийти в Ostriv і взяти в руки светр Fedeli або Gran Sasso. І ви вже не зможете розлучитися з ним!

Або замовити онлайн у нашому інтернет-магазині. Консультант Оstriv store із задоволенням розповість про всі тонкощі, відповість на ваші питання і оформити доставку. ☎: +380 (67) 463 67 80

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові