Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Розмір має значення) 1000 м2, 8 років досвіду, більше 120 легендарних брендів

Русанівка — залюднений острів, задуманий в правильному місці і в потрібний час як мінімум для того, щоб подарувати нам щось особливе. Таке як Ostriv.

Колись давно, на початку 60-х років минулого століття, було прийнято рішення, що змінило життя міста і поклала початок легендарному району.

Русанівка стала першим житловим масивом в СРСР, зведеним на штучному острові. “Київська Венеція", як її називали раніше, прикрасила місто бульварами, скверами, і мальовничим каналом. Експеримент з гідронамивом вдався і масив вдало вписався в існуючу забудову міста, ставши затишним зеленим островом, який радує нас вже більше півстоліття.

Іноді досить по-справжньому загорітися ідеєю, щоб справа йшла на лад. Віра в те, що ти можеш змінити світ, місто або район — неймовірна рушійна сила. Не дарма одна з ключових вулиць Русанівки — вулиця Ентузіастів. І ми, команда Ostriv, піонери і ентузіасти в області культури одягу, горді тим, що наша локація саме тут.

Історія концепт стора почалася в 2011 році, коли засновники і його ідейні натхненники — Сергій Татарчук і Євген Рибковський втілили мрію про власну справу. Спочатку концепція магазину передбачала асортимент для любителів професійної риболовлі, полювання, верхової їзди, грі в гольф, але, з часом, формат змінився в напрямку активного відпочинку, подорожей і комфортного одягу в стилі херітейдж. У Ostriv ми зібрали рідкісні heritage-марки зі столітньою історією, сформувавши портфоліо більш ніж з 120 брендів. Це марки одягу, які у всьому світі вважаються законодавцями стилю, але, на жаль, ще мало відомі в Україні. Вони створюють одяг з перевіреним часом технологіям і втілюють легенди в сучасному одязі та аксесуарах, які підкреслюють індивідуальність та харизму її володаря.

дивитися усі товари

Наші бренди — це універсальна комфортний одяг в яку вигідно інвестувати. Вона високої якості і підходить на всі випадки життя.

Вся продукція Ostriv потрапляє в магазин прямо від виробників.

Принцип нашої роботи — це європейські традиції і спадкоємність. За 8 років ми стали справжніми експертами в області стилю, розширюючи межі звичного і вітаючи всіх опен майнд, хто готовий разом з нами робити революцію в моді.

Простір магазину продумано таким чином, щоб відповідати філософії компанії. Індустріальний дизайн функціональний, практичний і мінімалістичний. На 1000 м2 концепт стора розмістився єдиний у Східній Європі корнер бренду Woolrich, а також креативний простір з бар зоною і зоною для дітей. Ми зробили все, щоб клієнтам було комфортно. У їх розпорядженні 9 примірочних і віп-примірювальна на 12 м2 і дзеркалом 3 на 3.

Все, що ми доносимо і все, що дає позитивний фідбек — має для нас величезну вагу. Ми цінуємо всіх, кому близька наша культура і наші цінності.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові