Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

5 новорічних подарунків для нього!

Що подарувати йому? Самому коханому, близького і рідного, хто щодня піклується, щоб у вас все було добре!

Фахівці Ostriv store створили 5 ідеальних подарункових комплектів, які не залишать байдужим жодного чоловіка. Ми це точно знаємо!

Подарунок 1

Жилет японського бренду Rocky Mountain. Ваш чоловік оцінить цей легендарний предмет одягу. Учасник багатьох кінофільмів, зручний і теплий. Наповнювач: 90% пух, 10% перо. Зроблено в Японії. І гольф італійської heritage-марки East Harbour Surplus, з чудовим складом: 90% мериносова вовна, 10% кашемір. Приталений крій і високе горло забезпечує відмінну посадку і комфорт при шкарпетці вироби.

Двошарова шапка з мериносової вовни Canada Goose. Шкарпетки з шотландським візерунком від німецького бренду Burlington. Та м'яч для регбі американського бренду Shinola, з допомогою якого можна відмінно відволіктися, щоб поглянути на ситуацію по-новому. А також він буде чудовою прикрасою будь-якого кабінету і безсумнівно буде нагадувати про вас.

Подарунок 2

Кардиган з вовни від Alpha Studio. До нього модний жилет італійського бренду Duno (наповнювач: 90% качиний пух, 10% перо). І головний убір американської легенди – Stetson. Тепла шапочка буде зігрівати голову близької людини. І ароматизатор Culti – для офісу та дому! Наповнить смачним ароматом приміщення і створить сприятливу атмосферу.

Подарунок 3

Кардиган Alpha Studio, чудовий склад: 70% шерсть, 30% кашемір. Шапка з 100% кашеміру від Fedeli. Несесер з шкіри американського бренду Filson – легенда золотошукачів і мандрівників. Затишні тапочки з повсті та шкарпетки Birkenstock. Німецька компанія вважається самим екологічним і здоровим виробником взуття і аксесуарів. Ваш коханий оцінить таку ніжну турботу і любов.

Подарунок 4

Светр з 50% альпака, 50% вовни і шапка з кашеміру від світового виробника кращого трикотажу Fedeli. До них м'який шарф з кашеміру з візерунком тартан від шотландського бренду Johnstons of Elgin. І шкіряні теракотові рукавички Hestra з технологією Primaloft, яка володіє теплоізоляційними властивостями.

Подарунок 5

Пухової жилет Canada Goose. Не один чоловік не залишиться байдужим, коли побачить цей знаковий жилет від канадського бренду. Наповнювач: 80% пух і 20% перо. Температурний режим від 5 до -6. І кардиган Fedeli, прямий крій, товста в'язка, 50% альпака, 50% натуральна шерсть, забезпечать тепло і комфорт. Комплект доповнює несесер Shinola, в якому зручно зберігати приналежності. І шапка Stetson.

Ми впевнені, що будь-який з цих подарункових наборів припаде до смаку вашому чоловікові. Він оцінить любов, турботу і якість наших брендів!

Подарунок святково упакуємо і зарядимо гарним настроєм!

Заходьте в Ostriv store, вул. Ентузіастів, 5, або замовляйте онлайн у нашому інтернет-магазині на ostriv.ua!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові