Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Філософія комфорту від Peuterey

Назва італійського бренду натхненна вершиною одного з найбільш захоплюючих гребенів масиву Монблан — місця неймовірної краси, де земля з'єднується з небом, а запаморочливі висоти зливаються з лініями гір стаючи одним цілим. Також Peuterey Integral — найдовший маршрут в Альпах на вершину Монблану довжиною більше, ніж 4500 м сходження.

Графічним втіленням цього є три червоні точки — логотип Peuterey. Дух бренду втілює в собі пристрасний пошук переваги за допомогою матеріалів, простоти форм і функціональності деталей одягу.

Заснований в 2002 році, Peuterey є флагманом компанії Peuterey Group, яку було створено в 1990 році. Слідом за Peuterey сюди увійшли Geospirit (2006) та Postcard (2011).

Бренд є інтерпретацією нового «розкішного повсякденного одягу», де поєдналися дизайн, інновації та якість, створивши вишуканий, але водночас розслаблений образ. Асортимент курток Peuterey включає вироби для чоловіків, жінок і дітей, які ретельно отшиваются майстрами своєї справи відповідно до високих вимог якості.

Одяг Peuterey багатофункціональний, комфортний та демократичний. Він для людей, які думають, мріють, творять. Це універсальні речі сучасного дизайну, які незамінні в нинішньому динамічному світі й підходять для будь-яких кліматичних умов.

На думку бренда, сучасна мода в більшості випадків перетворилася на фікцію. Це понти й безглузде прагнення демонстрації багатства та статусу. Мода прагне бути сенсаційною і дивовижною, часто стаючи марною. Сучасна мода — це fast fashion, який вже не існує в діалозі з людиною. Тому одяг Peuterey — це slow fashion — філософія, яка абсолютно перегукується з цінностями Ostriv і тим, як ми відчуваємо моду. Для нас одяг — це стиль, який не залежить від мінливих течій та виходить за рамки часу. Тому асортимент нашого магазину —  універсальний комфортний одяг у який вигідно інвестувати.

Бренд вважає, що спочатку важлива функціональність, потім форма і в останню чергу вже дизайн. Весь одяг Peuterey зносостійкий, універсальний та задовольнить будь-який смак. Це стиль, який буде завжди ідеальним.

Одяг Peuterey з наповнювачем з пір'я та пуху гіпоалергенний,  його створено з урахуванням санітарно-гігієнічних норм й він не містять шкідливих для здоров'я речовин. Пір'я та пух, які використовує бренд, поєднують в собі високотехнологічні й сенсорні якості. Такий одяг має чудову терморегуляцію й створює природний комфорт.

У своїх виробах бренд використовує thindown —  інноваційну тканину, яка ущільнює пір'я згідно запатентованої технології й забезпечує максимальне тепло за мінімальної товщині. Тканина абсолютно натуральна і дихаюча.

PrimaLoft — легкий і тонкий технічний прошарок, що забезпечує чудову теплоізоляцію, водонепроникний і дихаючий. Згодом він зберігає всі свої якості.

Тефлонове просочення виробів забезпечує високу й тривалу стійкість до вологи та плям. Водонепроникний і дихаючий, одяг Peuterey легко миється та довго залишається презентабельним.

Хутряна політика Peuterey — використовувати  тільки хутро найвищої якості, те, що надано племінними фермами, які працюють у відповідності з усіма нормами і стандартами.

Теплі куртки Peuterey витримують температурний режим до -20°C. Бренд використовує кращі технічні рішення, тому його багатошарові тканини високоякісні, високопродуктивні, повітропроникні та  не промокають. 

Лінійка легкого одягу, в якому комфортно при температурі від 15°C до 5°C ідеальна для м'якого клімату. Практичний та зручний, він підходить для повсякденного використання.

Як ми вже писали вище, бренд Peuterey народився в 2002 році в місті Альтопашо. У 2011 році компанія почала інтернаціоналізацію бренду, завдяки чому на одній з головних торгових вулиць Делла Спіга (Via Della Spiga) в Мілані було відкрито перший італійський флагманський магазин. Пізніше, в 2012 році аналогічний магазин було відкрито на Віа Бергоньона (Via Bergognona) в Римі. А в 2013 році в Шанхаї було відкрито перший китайський флагманський магазин.

Сьогодні Peuterey продається в найпрестижніших магазинах і незалежних бутіках Європи, Північної Америки, Китаю, Південної Кореї та Японії. Його люблять Анджеліна Джолі, Люк Еванс, Аарон Пол, Сара Джессіка Паркер, Аманда Сейфрід і багато інших відомих людей.

Пристрасть до подорожей і підкорення нових вершин робить Peuterey одним з еталонів європейської якості.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові