Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Місце зустрічі інновацій і традицій

Місце зустрічі інновацій і традицій – пальтові тканини у сучасних технологічних куртки і пуховики.

Стрімкий ритм великих міст і постійно розвивається технічний прогрес, диктує нам нові образи, з чіткими силуетами і функціональним дизайном.

Ми хочемо вам розповісти про одяг, де гармонійно поєднуються останні сучасні інновації та традиції минулих поколінь – це об'єднані пуховики.

Інтуїція і багаторічний досвід у світі верхнього одягу команди дизайнерів Duno, роблять пуховики італійського бренду найвишуканішими і функціональними. Натхненні сучасною молоддю, їх спосіб життя, численними подорожами, бажанням творити, бренд вивів свою формулу стилю «громадянина світу» – витонченого і цілеспрямованого.

Жіночий пуховик Duno – це йти в ногу з часом, бути в теплі і виглядати супер модно!

Перший матеріал верху: 42% вовна, 20% модал, 20% віскоза, 18% поліестер, другий матеріал верху: 100% поліестер, підкладка: 100% поліамід, наповнювач: 90% качиний пух, 10% перо, два врізних кишені на блискавці, центральна застібка на блискавці. Температурний режим від -5 до -15.

Holubar – класичний бренд американського оutdoor. Заснований у далекому 1946 році, в штаті Колорадо, професійними мандрівниками і альпіністами, що робить його досконалим: стійким з наднизьким температур і зручним.

Перший матеріал верху пуховика: бавовна, другий матеріал верху: 52% нейлон, 48% бавовна, підкладка: 100% поліестер, наповнювач: 80% пух і 20% перо, матеріал хутро на капюшоні: 41% бавовна, 39% альпака, 20% мохер, два накладних кишені на кнопках, два врізних кишені на блискавці, один накладна кишеня на спині, знімний капюшон на гудзиках, центральна застібка на блискавці і кнопках. Температурний режим від -5 до -20.

People of Shibuya – «люди з Шібуя». Shibuya – це центральний район Токіо (Японія), наповнений бізнес-центрами, офісами, швидким ритмом мегаполісу і працьовитими, мегастильными японцями. Одяг молодого італійського бренду саме це і несе в собі, не забуваючи про традиції, як би заново відкриваючи естетичної цінності позачасовий елегантності.

Матеріал пуховика: 80% вовна, 18% віскоза,2% кашемір, підкладка: 100% поліестер, два врізних кишені з клапаном, куліскі на капюшоні, дві внутрішні кишені на блискавці, центральна застібка на блискавці і кнопках з клапаном.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові