Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

OSTRIT FEST фестиваль міської свободи!

OSTRIT FEST – фестиваль міської свободи!

Коли? 27-28 ЖОВТНЯ. Де? Креативний простір OSTRIV STORE. Київ, вул. Ентузіастів, 5. Навіщо? Знайти новий образ для підкорення міських вулиць.

Всього два дні в креативному просторі «Острова» вируватиме світ вуличної свободи. Учасники фестивалю – новітні колекції фешн-стріт-брендів. Гості фестивалю – сміливі і вільні люди у пошуках нових стилів і образів. Програма фестивалю створює атмосферу, в якій ви зможете протестувати ваш новий образ для міських перемог.

OSTRIT FEST покаже новинки більш ніж 20 брендів міської свободи. Серед них Stussy, Carhartt WIP, Penfield, Griffin studio, Edwin, Fjallraven, C. P. Company. Про багатьох ви вперше дізнаєтеся на нашому фестивалі. Приміряти можна все!!!

OSTRIT FEST ще й розвага! Що вас радує під час прогулянки з друзями? Тут це буде: рух і спілкування, їжа і напої, музика і спорт. Але, головне, знайомство з людьми, які вміють жити вільно і цікаво.

Такий фестиваль робиться нами перший раз. Це – експериментальний проект. Разом з вами ми створюємо нову форму шоу-події, дозволяє всього за кілька годин знайти свій новий образ для свободи і вражень міського життя.

Повідомте про своє бажання прийти на фестиваль! Ми зустрінемо вас. Задавайте питання! У нас є відповіді!!! Телефон: +380 (44) 227 44 22, +380 (67) 463 67 80 Адреса: Київ, вул. Ентузіастів, 5

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові