Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Тільки в OSTRIV!

Кількість брендів у світі щороку зростає з геометричною прогресією, тільки встигай відстежувати. З'являється все більше нових гідних марок якісного одягу. Але і старожили індустрії не відстають, розвиваються та йдуть в ногу з часом.

Команда Ostriv пишається своїм ретельно відібраним портфоліо брендів з більш ніж 100 найменувань. Сьогодні ми хочемо розповісти про кількох брендах, які в Україні можна знайти тільки у нас в Ostriv.

Історія французького бренду Aigle починається в 1853 році з виробництва взуття з каучуку, які досі залишаються знаковим продуктом компанії. Aigle також випускає колекції жіночого, чоловічого та дитячого одягу для активного способу життя приголомшливої якості. У виробництві одягу бренд використовує власні розробки і запатентовані технології для виробництва водонепроникного одягу, забезпечуючи комфорт і захист від будь-яких погодних умов.

Holubar - піонери американського outdoor. Компанія пошила перші куртки для альпіністів у 1947 році! Вони придумали різного роду технологічні прийоми, які дозволяли робити одяг легше, але при цьому збільшувати зносостійкість і краще захищати від суворих зимових умов. Основні принципи цих технологій досі використовуються у виробництві пуховиків і парок Holubar. У бренда особливий підхід до роботи - вони створюють продукцію відштовхуючись, в першу чергу, від потреб споживачів, а не навпаки.

Технологічні елементи, глибокі капюшони, високі коміри, можливість індивідуальної підгонки під фігуру - все це робить зимові куртки Holubar надійним супутником в активних зимових подорожах і в пересуваннях по місту. Верхній одяг Holubar органічно вписується не лише в класичний мілітарі гардероб, але і комфортний міський стиль.

Молодий італійський бренд Duno заявив про себе лише в 2015 році. Але вже зарекомендував себе у сучасному світі моди. В верхній одяг цього бренду лаконічно поєднується функціональність і елегантний дизайн.

Duno створює верхній одяг в мінімалістичному стилі в універсальних відтінках. Вони практично не використовують декоративні елементи. Пуховики і куртки Duno - це вишукане рішення для захисту від холоду в ритмі мегаполісу.

Все, про що ми пишемо, ви знайдете у нас, більшість брендів представлені винятково в нас і ми цим пишаємося і ради знайомити вас з ними кожен день. Заходьте на примірку в OSTRIV, вул. Ентузіастів, 5 або замовляйте онлайн!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові