Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Бранч з Ole.Ole!

Бранч з Олесею в Ostriv store пройшов на ура! Було багато смачних частувань, дуже корисних, виключно з натуральних продуктів. Підбадьорливий чай з куркумою, який багатий вітамінами і мікроелементами. Багато спілкування і теплих слів, корисних рад і одкровень. Цю радість доповнювала затишна атмосфера нашого концепт-стору і турботливий персонал.

«Вдячна вам за атмосферу і щирість! За теплі слова! Я відчула навіщо я веду сторінку і наскільки вона корисна для вас! Величезне бажання перетворити такі зустрічі в традицію!» - прокоментувала зустріч ініціатор свята.

І ми раді, що буде продовження такого чудового дійства: краси, здоров'я, тепла і затишку.

Ostriv радий вітати гостей і відкритий для нових ідей і цікавих проектів!

Ostriv store, вул. Ентузіастів, 5 ☎: +380 (44) 227 44 22, ✉: pr@ostriv.ua

На Олесі костюм італійського бренду Barena Venezia.

«Шануємо традиції кравця майстерності» — свідчить слоган бренду. З моменту заснування і донині — на протязі ось вже 50 років — все виробництво Barena Venezia знаходиться в Італії. Увага до деталей, натуральні тканини (переважно льон, шерсть і бавовна) і ручна обробка — те, що виділяє Barena Venezia. Дизайнери марки надихаються вуличним стилем жителів Венеції і природою її околиць, пропагуючи розслаблені силуети. Марка відома своєю зрозумілою одягом.

Одягайтеся Ostriv!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові