Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Naked&Famous, найважчий денім.

Ми хочемо познайомити вас з найважчим денімом щільністю 21oz. Саме Naked&Famous кілька років тому зробили два релізу джинсів щільністю 32 унції. Ці хлопці люблять експериментувати і дивувати.

Що взагалі означає 21 унція? Ці джинси важать в два рази більше, ніж звичайні джинси. Вони зроблені в Канаді з джинсової тканини, яка була виткана на старомодних човникових ткацьких верстатах у префектурі Окаяма в Японії.

Натхненням для створення цієї пари джинсів послужив персонаж з гри Street Fighter 2 - Едмонд Хонда. Його «портрет» ми можемо побачити на шкіряній вставці ззаду (там він виконує свій «коронний удар» Hand Slap), а також на внутрішній частині кишень, які мають біло-синій колір, саме такого кольору було кімоно персонажа гри. Самі джинси зроблені з сирого японського сэлвэдж дэнима щільністю 21oz.

Ці джинси досить таки вільної посадки, але до низу вони завужені. Щось схоже на «кэрот фіт». Але у Naked&Famous ця посадка називається "Easy Guy". Ширінка на 5 брендованих гудзиках. Не дивлячись на те що тут 21 унція щільності, джинси досить таки приємні на дотик, не жорсткі. У них 2 передніх, 2 задніх кишені, і один кишеню «для годинника». На внутрішній частині джинсів присутній тканинна нашивка присвячена грі Street Fighter 2 і Naked&Famous в стилістиці самої гри.

Також цей денім має колір індиго, забарвлюється він особливим способом, який називається Rope Dying. Забарвлюється тільки верхній шар, завдяки чому ми бачимо білі «прожилки» незабарвленого бавовни з шарів нижче.

Зараз на джинси Naked&Famous діє SALE -30%. У нас ви завжди зможете знайти щось унікальне, що не представлено більше ніде в Україні! Заходьте в Ostriv store, вул. Ентузіастів, 5, або замовляйте онлайн на www.ostriv.ua

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові