Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

3 Новорічних образи від Ostriv для чоловіків!

Часу до Нового року залишилося зовсім трохи. І якщо ви ще не визначилися з святковим вбранням, стилісти Ostriv store подбали про вас. Представляємо три відмінних образа, в яких ви будете неперевершені, чи то офіційний прийом, сімейне свято або яскрава вечірка.

Класичний образ завжди елегантний і ошатний. Про італійський бренд L. B. M. 1911 ми готові розповідати вічно. Довга історія, заслужене визнання в усьому світі, традиції та майстерність. Піджак і сорочка від L. B. M. 1911 – це витонченість і бездоганність. Образ доповнюють штани J. W. Brine. Бренд спеціалізується на пошитті висококласної одягу з натуральних тканин із застосуванням новітніх розробок. Точний крій, ідеальна посадка забезпечена!

Черевики з натуральної замші Green George – ручна робота, італійські традиції. І трохи дикого заходу від американського бренду Filson – ремінь з цільного шматка шкіри.

Новий рік у колі сім'ї і друзів! Це прекрасно. Дбайливий і теплий образ, наповнений романтикою і любов'ю.

Вовняні штани і жилет від хэритейдж-марки 1ST PAT-RN. Сорочка з бавовни 100% Xacus і краватка з вовни Baracutа.

Черевики з натуральної шкіри Woolrich, прогумована підошва Vibram, яка гарантує відмінне зчеплення і амортизацію. Відмінно підійдуть для міста та відпочинку.

Вечірка у розпалі, голосно грає музика і скоро бій курантів почне відраховувати наближення Нового року! Ви впевнений і щасливий, тому що на вас джинси японського бренду Edwin, всередині відмінний настрій, а поруч розкішна красуня!

Джинси, сорочка і футболка – японського бренду Edwin. Ексклюзивний денім, лімітована спільна робота з іспанським тату-художником TEIDE.

Черевики з натуральної шкіри Woolrich.

З наступаючими святами!!! І чекаємо вас на примірку в Ostriv store, вул. Ентузіастів, 5, або замовляйте онлайн у нашому інтернет-магазині на ostriv.ua!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові