Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

«Jazz для дорослих!» з Олексієм Коганом в Ostriv

Друзі — це завжди важливо й трепетно. Коли ви на одній хвилі і розумієте один одного — це цінно, особливо, якщо вас пов'язує музика. Один з таких прекрасних музичних друзів — людина-оркестр і справжня легенда джазу — Олексій Коган.

Познайомившись тут, в Ostriv, ідея зробити концерт народилася сама собою. Адже задумуючи фешн-простір, ми планували його не просто як концепт - стор, а і як майданчик для реалізації різних проектів.

«Jazz для дорослих!» — вже друга зустріч, яка проходить у форматі самого справжнього квартирника.

Ми дуже любимо хештег #ostrivfamily і вважаємо, що він розкриває філософію Ostriv — ми і наші друзі — це одна велика родина, якої ми дорожимо.

25 травня ми разом з гостями поринули у чарівну атмосферу джазу завдяки квинтету «Jazz in Kiev Band». Він об'єднує найкращих джазових музикантів України: Валерія Волкова — ударні, Артема Менделенко — саксофон, Михайла Менделенко — гітара, Володимира Камінського про— клавішні та Олексія Когана — бас-гітара.

Субота подарувала нам абсолютно камерний вечір завдяки віртуозним джазменам і заворожливому голосу солістки гурту Laura Marti.

Складно було всидіти на місці, коли ритм наповнює кожну клітинку твого тіла, а акорди змушують танцювати запальні па)

Білі квіти, біле і червоне вино, закуски і солодощі, танці і душевне спілкування — чудовий вечір суботи був гарантований!

Все, що ми робимо ми вкладаємо душу і робимо це з великою любов'ю. Багато хто кажуть, що для того, щоб вийшло добре — треба це зробити самим. Тому, ми пишаємося тим, що не вдаємося до послуг івент-агентств та кейтерінгу, а реалізовуємо все своїми силами і результати завжди виправдовують наші сподівання.

Звучав: Олексій Коган та «Jazz in Kiev Band».

Брав і пригощав: концепт-стор Ostriv.

Насолоджувалися: #ostrivfamily.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові