Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

5 кращих чоловічих жилетів на теплу осінь

В цей чудовий осінній день, якщо вам потрібно протерти лобове скло автомобіля або обійняти кохану дівчину, тільки жилетка дасть стільки волі рукам, щоб зробити це, як потрібно і при цьому не замерзнути.

Жилет – зручний предмет одягу. Не однозначний і не простий, з довго історією трансформації. З камзола без рукавів – в жилетку, як частина костюма; далі в самостійний елемент гардеробу, і на початку XX століття – в верхній одяг.

Зараз мова піде про теплий жилеті – пухової або дутої безрукавці. Сьогодні модна частина гардеробу, обумовлена любов'ю молоді до багатошаровості. Одягти на себе кілька верхів і вільно рухатися – така філософія сучасної людини.

У Ostriv store більше 50 різновидів жилетів від кращих виробників верхнього одягу. Експерти Острова вибрали 5 ідеальних безрукавок для цієї осені, стильних і функціональних.

Почнемо з канадського бренду Canada Goose. Один зі світових лідерів виробників верхнього одягу! Більше 60-ти років випускає самі морозостійкі куртки, парки і пуховики. Приділяючи увагу міцним, натуральним матеріалам і дизайну.

І його знаменитий жилет – Freestyle Vest!

Перший такий жилет був випущений в 1970 році, коли бренд Canada Goose ще називався Metro Sportswear. Спочатку Freestyle Vest випускався виключно в чоловічому дизайні.

Кожен жилет проходить 34 етапу виробництва, у його виготовленні приймає участь, в середньому, 13 осіб. З моменту випуску, його дизайн зазнав багато змін, щоразу стаючи досконалішим.

Легендарний жилет Freestyle Vest проводиться у 15 кольорах. Закрита застібка-блискавка покращує захист від вітру і закривається додаткової планкою на кнопках. Ідеальна для міста, заміського життя, рибальства та подорожей.

Верхня тканина: 85% поліестер, 15% бавовна, Arctic–Tech (володіє високою зносостійкістю і міцністю, стійка до опадів і вітру, а також відмінно утримує тепло). Наповнювач: 80 % пух і 20% перо. Рекомендована температура: +5/-5C. Made in Canada.

Duno – італійський молодіжний бренд верхнього одягу, заснований 2015 році. Впевнено лідирує у своєму напрямку, приділяючи більше уваги сучасним інновацій в текстилі, досвіду минулих поколінь і традицій, а також стилю і дизайну. Абревіатура бренду перекладається як «піжон нового покоління». І бренд цьому відповідає.

Жилет Duno – модний і функціональний. Прикрашений фірмовою фурнітурою. Він стане відмінною завершальній деталлю будь-якого способу для тих, хто прагне до простоти і практичності. Відмінно поєднується з джинсами і брюками. Можна носити як внутрішній шар, так і окрему позицію.

Склад: верхня частина – 100 % поліамід, 14% еластан, внутрішня – 100% поліамід. Наповнення: 90% качиний пух, 10% перо.

Рекомендована температура: +5/-5С. Made in Italy.

Woolrich – американський бренд, якому 188 років! Це традиції, історія і незмінну якість.

Виробник легендарної Woolrich Arctic Parka, яка була розроблена спеціально для робочих Аляски, будували трубопровід. Експедиції і подорожі загартували бренд і вивели на олімп верхнього одягу.

Тому жилет Woolrich – це безсумнівно легендарна річ чоловічого гардероба. Елегантний, понад легкий і теплий. Запаяна блискавка робить дизайн більш футуристичним і вберігає від вітру і дощу.

Склад: верхня частина виконана з 90 % поліамід, 10% еластан, підкладка – 100% поліамід. Наповнення: 90% качиний пух, 10% перо. Температурний режим: +5/-5С.

C. P. Company. У 1975 році італійський дизайнер Массімо Ості, натхненний ідеєю поєднати робочий чоловічий одяг, військову уніформу і спортивну, створює торговельну марку C. P. Company. Бренд стає популярним серед італійських інтелектуалів та митців, зухвалих, впевнених, модних і харизматичних. Таким залишається і донині.

Жилет C. P. Company з фірмовою лінзою, це приналежність до особливої культури – стріт фешн. І цілого світу мало, власникові цього стильного жилета, готового до авантюр і пригод.

Технологія Pro-Tek – еластична поліестерова тканина з водонепроникним покриттям – особисті розробки бренду. Не дає намокнути. Жилет поєднує в собі легкість і комфорт із захисними властивостями.

Склад: перший матеріал верху – 100% поліестер, другий матеріал верху -100% поліамід, матеріал всередині -100% поліамід. Наповнювач: 90% качиний пух, 10% перо. Температурний режим: +5/-5C.

Fjallraven – шведський бренд Fjallraven, лідер outdoor. Не менш легендарний! Назва бренду в перекладі означає «полярна лисиця», яка також побувала у багатьох експедиціях і підкорила не одну вершину!

Одяг для жінок і чоловіків будь-якого віку, як для повсякденного міського життя, так і для туристичних подвигів. Дозволить вести активний спосіб життя і не підведе в будь-яку погоду – чи то сніг, чи дощ.

Жилет Fjallraven для заміських поїздок, подорожей та риболовлі. Може бути верхнім одягом або шаром. Він береже тепло в спині і передає його кінцівок, тим самим зігріваючи все тіло. Для спортивних і активних, практичний і з безліччю кишень.

Склад: верхня частина – 100% поліамід, другий шар – 100% поліетилен, підкладка – 100% поліестер. Наповнення: 90% качиний пух, 10% перо. Температурний режим: +5/-5С.

Запрошуємо в Ostriv store на примірку! Або замовляйте в нашому інтернет-магазині.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові