Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Innika Choo. Передчуття літа

Привіт! Поки всі готують гардероб на весну, наша команда вже подбала про те, що ви будете носити влітку. Ми відібрали для вас легкий і абсолютно річний бренд Innika Choo.

“Завдяки тому, що я доводжу якість продукції до ідеалу, мій бренд втілив моє прагнення бути унікальною і також відчувати себе. У такому одязі я відчуваю себе натхненної і творчої, що є чудовим початком для створення чогось нового."

Innika Choo — австралійський дизайнер, яка живе з сім'єю на Балі. Острів — родина її чоловіка, де вони разом виховують двох прийомних дітей. Перейнявшись духом місцевого етносу, Инника почала створювати прекрасні об'ємні сукні, сорочки і шорти з повністю органічних матеріалів під брендом Innika Choo. За її словами, натхненням для неї також служать упевнені в собі жінки володіють оригінальним стилем. «Повірте, ви помітите їх навіть краєм ока, адже атмосфера навколо них наповнена заворожливої енергетикою», – говорить Инника.

Напрямок, в якому творить автор — этнофолк. Її одяг легко дізнатися по мішкуватих формами, ручній вишивці, безлічі цікавих деталей, які підкреслюють індивідуальність, органічних матеріалів і, звичайно ж, жіночністю форм.

Абсолютно вся продукція виготовляється вручну висококваліфікованими фахівцями і виключно з натуральних матеріалів. Основні матеріали — це льон і рами.

В чому особливість рамі і що це взагалі таке? Рамі — це китайська (азіатська) кропива, урожай якої збирають до 6 разів на рік. Це трудомісткий процес, тому матеріал відносять до одного з найбільш благородних волокон. Воно видобувається із стебел рослини і буває двох типів — зелене та біле.

дивитися усі товари

Чому рамі так приваблює дизайнерів? Міцність волокна може бути у 7 разів більше ніж у бавовни і шовку. Цей показник залежить від того наскільки ретельно підійшли до процесу вирощування рослини і одержання волокна. Волокно має приємний матовий блиск, але на відміну від шовку, цей блиск не зникає з часом під впливом сонячних променів. Одяг дозволяє тілу дихати, прекрасно вбирає вологу і швидко сохне. Це підтримує легке відчуття прохолоди, що особливо актуально в спеку.

Антистатичні і антибактеріальні властивості — це також про тканина з рами. Вона легка у догляді і не втрачає колір.

Про льон можна сказати все теж саме, що і про рамі, але є кілька відмінностей.

Тканина з льону менш міцна, гіпоалергенна і відбиває ультрафіолет.

Речі від Innika Choo — образ, який запам'ятають всі.

Заходьте на примірку в Ostriv store, вул. Ентузіастів, 5 або замовляйте онлайн.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові