Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Penfield на фестивалі OSTRIT FEST

Послухайте! Навіщо вам Penfield, якщо ви сидите вдома? Жиреете біля телевізора, запиваючи піцу колою. Біжите в туалет, чухаючи черево. І знову до телевізора.

Ми розуміємо, що відірватися від телеекрану важко. Там сміливі і красиві люди. Актори і футболісти. В куртках і жакетах Penfield вони прямують бульварами величезних міст. Зі стадіону в кафе, де їх чекають друзі. Просочені свіжовичавленим соком і пристрастю жити.

Будь ласка! Не приходьте на фестиваль OSTRIT FEST!!! Навіщо вам світ міський свободи? Телевізору все одно як ви одягнені. А тут треба вибирати. Сотні нових варіантів!!! Консультанти будуть тримати вас за руки, намагаючись перешкодити спразі, яку пробуджує Penfield. Але якщо ви відіб'є, станеться щось хороше...

Penfield – одяг свіжого повітря. Народжена прохолодою зимового лісу, цей одяг не дозволяє сидіти вдома. Вільний дух американських дроворубів живе в кожному шві Penfield. Кличе в простори міста. До друзів. Бігом!!! З легкістю пуху, породив перший жилет Penfield.

Консультанти OSTRIT FEST розповість правду, презентуючи нову колекцію. Penfield спеціалізується на комфортній верхньому одязі. В основному орієнтується на захист від морозу. Але, о диво! Не прагне завойовувати довіру екстремалів. Раби сноубордів люблять Penfield. Але головна стихія бренду – якісна повсякденний одяг для роботи і відпочинку.

Перша колекція складалася з традиційних стьобаних жилетів і курток, наповнених пухом. Кожна річ ретельно опрацьовувався і призначалася спеціально для того, щоб витримати морські вітру Нової Англії. Рятувати героїв сокири в крижаних лісах штату Массачусетс.

Penfield 70-років минулого століття був самотній у компанії американських лісорубів. Але зараз бренд входить в самий впливовий клан вуличної моди. Сталь стилю цілком замінює сокира лісоруба, коли прорубаешься в лісі байдужих вулиць.

Безліч таємних зв'язків Penfield з відомими брендами вуличної свободи помітні тільки на фестивалі OSTRIT FEST, де для Penfield залізне місце в нинішній моді. Як же відірватися від телевізора? Досить одягнути Penfield.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові