Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

День сміху з Наталією Гариповой

З дитинства 1 квітня для нас — це розіграші. У тебе вся спина біла або шнурки розв'язалися. І, на жаль, мало гідних жартів, або їх немає зовсім. Те, чим нас насичували з дитинства, площина телевізора, ми давно переросли та, на тлі гумору, який почав відроджуватися з попелу, жадібно шукали героїв, які б запам'яталися.

Наталія Гаріпова ще не встигає договорити зі сцени їдку фразу, а ти вже думаєш про те, що це терміново треба запам'ятати або обов'язково перепостить. І не забути ще раз переглянути. Тому, що мало хто так легко і без оглядки препарирует мораль, звертаючись до гострих тем. Жінка, высмеивающая пороки — це завжди виклик. Зухвалість, від якої перехоплює подих і чесність перед собою і глядачем — у всьому цьому Наталія. Найвпізнаваніша в Україні жінка стендап-комік, сценарист, теле - і радіоведуча, поспілкувалася з нами і приміряла кілька образів від Ostriv.

Вас коли-небудь розігрували?

Так, на жаль))) На щастя, моїм друзям дуже пощастило, що я їх люблю і тому ми досі дружимо. Зазвичай такі розіграші люди не прощають або ж відвідують розігрується в спеціальній лікарні. Якщо коротко — мене розіграли, коли таксист мене вивіз на околицю міста, щоб познайомити зі своїми друзями-таксистами. Мій вам рада — у розіграші у людини не повинно бути відчуття, що він зараз помре і його зґвалтують 4 людини, хіба що йому цього й хотілося))))

Легко сміятися над собою?

Щоб легко сміятися над собою, потрібно щодня тяжко над собою працювати.

В одному з інтерв'ю Ви сказали, що раніше були дуже в собі і досить комфортно себе почували в дивакуватих нарядах. У чому полягала особливість тих образів?

Образи тоді були дуже дивні. Хоча, зараз таке б нікого не здивувало, так як у нас епоха прийняття всієї херні. Я завжди по-різному виглядала і завжди це трохи не вписувалося в загальну картинку — я наче або відставала чи випереджала час, зараз не зрозуміти. Я одягала штани, зверху спідницю, потім плаття і поверх усього цього куртку. Виглядала я так, ніби я просто не довіряю людям з якими живу, тому всі одягаю на себе. Взуття у мене була пофарбована фарбою, а замість браслетів були для маркування проводів. Але це все було періодами. Через рік я вже могла ходити в костюмі-трійці, не дивлячись на те, що всі люди ходили просто в джинсах і майках. Цікаво, що джинси не носила взагалі до 33 років. Не дуже розуміла як це робиться))) Мене завжди тягнуло до довгих плащів, взуття на платформі, чоловічих костюмів і фракам.

Як змінювався Ваш образ?

Образ змінювався стихійно. Були гроші — був одяг, не було грошей — не було. Половину життя я одягалася в секонд-хенді з мамою, потім я вийшла на новий рівень завдяки моїй подрузі і почала там купувати дійсно круті речі. Але взагалі півжиття я одягалася несвідомо. Не пишаюся ні одним періодом. Довгий період я застрягла в образі: фатиновая спідниця, червоні колготи і майка "Анархія"... Розумієте, яке дно?))) Тільки зараз я приблизно почала приходити до того, в чому мені комфортно і в чому я відчуваю себе тим, ким я є. Тобто висловлюю внутрішнє через зовнішнє.

У чому комфортно зараз?

Як жартує мій чоловік, я одягаюся в колоніальному стилі, наче я тільки що злізла зі слона і збираюся робити бідним людям щеплення від віспи. Але я (і інші люди) називаю це "андрогінний стиль". Це щось вільне, впевнене, важке, струмує. Чоловічі костюми, великі сорочки, довгі піджаки і пальто, натуральні тканини, типу льон.

Чи довіряєте Ви чужого смаку?

Я часто довіряюся чужого смаку і саме з-за цього у мене багато непотрібної одягу. З іншого боку — цьому раді моя мама і мої друзі, яким я цю одяг віддаю. Взагалі, я вважаю, що кожен повинен займатися своєю справою і, якщо ти прийшов до стилісту, ти повинен робити те, що він тобі говорить. Ми ж не втручаємося в роботу хірурга, типу: "Я б, звичайно, різала правіше, так буде нарядно". Просто важливо знайти свого стиліста, який буде знати всі особливості і ваш внутрішній стан.

Ваш чоловік дає рекомендації щодо стилю?

Так. У нього дуже хороший смак. Іноді він навіть купує мені речі без мого відома і вони всі прекрасно сидять. Але він не дуже розуміє саме в "жіночих речах" — типу якихось милих рожевих суконь для якоїсь вечірки. Тому, якщо я збираюся на таку вечірку, то він навіть не може сказати красиво це чи ні)))

Чи є у Вас стиліст?

У різні періоди у мене були різні стилісти — Валера Топал, Марина Мальта, Леся Патока, Олена Савченко. Залежить від проекту — це відео-робота, або теле-продукт, або сцена. В житті у мене стиліста немає. В основному, речі я купую в поїздках, тому у мене мало речей, але в кожної з них є історія і спогад. В Україні я взагалі не ходжу на шопінг. Єдиний магазин, який я відвідую — це Ostriv.

Чи є різниця в тому як Вас бачить стиліст жінка і стиліст чоловік?

Я думаю так. Але у мене не такий багатий досвід, щоб я могла точно визначити, яка між ними різниця.

У чому найкомфортніше на сцені?

На сцені, як і в житті, мені комфортно в чорному кольорі і без декольте. Щось закрите, не сковуюче рух. Перші п'ять років я виступала в одному і тому ж чорному платті, це навіть в якийсь момент стало моїм пізнавальним стилем. Але всьому приходить кінець і мені тепер хочеться чогось іншого, але я ще не зрозуміла чого. Як це зазвичай буває)) Більше я схиляюся до одягу типу Оганесян. Не хочеться, щоб що-то в образі відволікало від суті, хоч і розумію, що сцена зобов'язує і дуже важливо, щоб і візуально ти заповнював простір собою.

Були помилки у сценічному образі?

Бували. Мені не йдуть мережива, волани, квіткові принти, обтягуючі сукні. Це все виглядає на мені, як на манекені в "Хумане".

У Вас буває таке, що переглядаючи свої старі відео розумієте, що "так більше ніколи!"?

Колготки в сіточку, арафатки, штани з матнею. Це всі помилки дитинства і моди "в переходах".

Якщо ймовірність, що по мірі того, як Ви знаходите все більшу впевненість у собі і внутрішній баланс, незабаром ми зможемо побачити ще черговий етап розвитку іміджу?

З часом все змінюється. Хто знає, раптом зовсім скоро ви побачите мене в різнобарвною люрексовою "летючої миші" верхи на в'язаному коні?

Нещодавно Ви відмінно сформулювали про доглянуту жінку, що "доглянута жінка звучить як доглянута собака — без бліх, без колючок і жопа чистий", а жінка повинна бути справжня. Чи завжди легко бути собою, змінюючи образи? І чи буває у Вас настрій заради куражу приміряти на себе зовсім не властиві вам фешн образи?

Це дуже широке питання, тому що людина собою-собою може бути дуже рідко. Він змінюється, коли виходить на вулицю, коли зустрічається з різними людьми, коли виходить на сцену. Це дуже великий діапазон граней особистості, який просто поміщаються в одній людині. Тому те, що мені комфортно, коли я сама з собою, так це чоловіча майка без трусиків. Але, навряд чи я колись зустріну вас на модній тусовці.

Судячи з того, що сміх продовжує життя, Ви будете радувати нас ще дуже довго). Чи є зараз розуміння еволюції гумору і над чим Ви будете жартувати років через 20?

Я буду жартувати все про те ж — про себе, про мою сім'ю та мінливому світі, який мене оточує.

Є меседж, який необхідно донести?

Бажаю всім почути себе, не пропустити свою любов і займатися тим, від чого ти забуваєш навіть поїсти.

дивитися усі товари
Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові