Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Edwin на фестивалі OSTRIT FEST

Ми не можемо сказати: «Джинси Edwin викликали сенсацію на фестивалі OSTRIT FEST». Слово «сенсація» і слово Edwin несумісні.

Сенсація - щось летюча. Спалахує, як хлопавка. Кидає в світ жменю конфетті. Зникає назавжди, звільняючи місце для нової сенсації.

Джинси Edwin того, як камені, які створили славу тертого деніму. Не дивуйтеся формулюванні. Якщо ви молоді, ви не пам'ятаєте, що зовсім недавно були інші часи. Терті джинси - ознака бідності. Особливий знак мандрівника. А зараз добре протерті джинси демонструють дірки високого статусу. І особливої любові до непорушності якості. Чому?

Саме про це розповідали експерти на фестивалі OSTRIT FEST.

Творець бренда Edwin обожнював денім, особливий сорт бавовняної тканини. Дуже грубою. Але немислимо міцною. Тому що японець.

Японці взагалі нервові хлопці. Живуть у нетривкому світі. Кожен японець знає – жах поруч. Годзілла скоро вийде з океану. Байдужа хвиля цунамі обов'язково впаде на голову сімейного щастя. Гнів вулкана розвалить зовсім скоро розвалить кволі острова. Мстива бомба нагадає, хто в світі головне.

Відчуття крихкості світу – енергія японського життя. Тому з боку висхідного сонця приходить у світ головна електроніка, нестерпні дзвінки фільмів жаху і найкращі джинси.

Тсунеми Йонехачи шив робочу одежу з деніму, неймовірно міцної тканини. Тим і прославився. Але денім у початковому вигляді дуже груба, жорстка тканина. Винахідливий японець першим застосував особливий спосіб обробки тканини. Виправ денім з камінням.

Stone wash - саме так називається технологія, яка підкорила світ. Джинси Edwin першими повідомили світу японську таємницю – навіть грубе може стати прекрасним, не втрачаючи ознак вічності. Якщо застосувати розум, терпіння і камені.

Чесно кажучи, на фестивалі OSTRIT FEST важко було відійти від експертів. Хотілося слухати і записувати. Особливо, коли вони з демонстрували захоплення нової колекції Edwin.

Ось вам цитата. Пісня, а не цитата:

«Нова модель Edwin 45 осені 2018 року відрізняється від силуетів, звичних шанувальникам розпусних італійських джинсів. Кращі в світі джинси стилю smart-casual. Обтяжка «в сосиску» зникла. Силует став легким, як перший поцілунок після першого склянки віскі. Крій під назвою loose tapered fit вражає на тлі занудною всепланетности стилю оверсайз. Джинси стали не просто вільними! Вони трохи мішкуваті в області стегон, але звужуються донизу. Ідеальна одяг для прогулянки по сучасній вулиці в обнімку з дівчиною!!! Або з двома. Або з хлопцем. І з групою хлопців добре. Все залежить від музики, яку Ви слухаєте в цих джинсах ...»

Шкода, що OSTRIT FEST закінчився. Ми б ще послухали про Edwin. Треба просто приїхати в OSTRIV STORE. Загнати експерта в кут. І, нарешті, прояснити, чому ж це стиль оверсайз відступає під тиском крою loose tapered fit?!!!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові