Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

C. P. COMPANY на фестивалі OSTRIT FEST

Гості фестивалю не читали каталогів C. P. COMPANY. На фестивалі вуличної моди немає часу на дурниці. Вони приміряли куртки. Завмирали на мить. Походжали. Здивовано стояли біля дзеркала. Позували фестивальним фотографам. Знову прогулювалися вулицями фестивалю. І відмовлялися розлучатися з новою шкірою.

Найкраще сформулював своє враження Віталій, власник невеликого київського ресторану: «Таке враження, що в цій куртці народився, провів дитинство, закінчив школу, закінчив інститут, створив бізнес, одружився, розлучився і знову одружився. Але з цієї курткою ніколи не розлучався. Тому що життя змінюється. А така куртка не зрадить».

У чому секрет? Ми не знаємо!!! Наприклад, дизайнери бренду Алессандро Пунджетти і Підлогу Харві, з якими ми познайомилися в Мілані в минулому році, стверджують, що у цього бренду є своя біологічна основа.

Ми навіть цитату з інтерв'ю дизайнерів бренду повторимо: «У нас є чітка ДНК в якості основи. Але, як дизайнери, ми повинні рухатися вперед. Тобі не просто потрібно винайти нове, тобі необхідно ще і дотримати баланс традицій і нововведень. Без обмежень ти можеш робити що завгодно. Але і рамки, нас обмежують, дуже важливі. Це дозволяє нам бачити чіткий шлях розвитку бренду».

Але ми знаємо інший секрет. Магія гарною одягу в тому, що зовсім не треба читати каталоги і спілкуватися з дизайнерами, щоб відчути – це створено особисто для мене!

Акулами розсікаючи води фестивалю шанувальники бренду C. P. COMPANY усміхнено кивали, дізнаючись знамениті капюшони з окулярами. Самі освічені згадували дивну технологію фарбування garment фарбується, вперше реалізовану цим брендом. Знавці музики вимагали пред'явити куртки C. P. COMPANY, створені для Gorillaz.

І кожен, одягаючи куртку C. P. COMPANY, неймовірно легко вислизав від стійок з одягом у світ пива і хот-догів, де спілкування з друзями набагато смачніше, ніж шампанське Мадам Кліко в самоті на позолоченою яхті.

Про фестивалі OSTRIT FEST !

Всього два дні вирував фестиваль вуличної свободи в OSTRIV STORE, 27 і 28 жовтня 2018 року. Весь простір фестивалю стало лабораторією вражень, допомагаючи гостям фестивалю знайти свій новий образ для підкорення міських вулиць

OSTRIT FEST представив нові колекції більш ніж 20 брендів міської свободи. Серед них Stussy, Carhartt WIP, Penfield, Griffin studio , Edwin, Fjallraven, C. P. Company. Багато бренди та їх новинки були справжніми відкриттями для гостей.

OSTRIT FEST був ще й розвагою. Все, що радує під час міської прогулянки, стало учасником фестивалю: рух і спілкування, їжа і напої, музика і спорт. Але, головне, знайомство з людьми, які вміють жити вільно і цікаво.

Безліч гостей фестивалю поділилися не тільки своїми враженнями від новинок вуличної моди, але й ідеями для нового фестивалю.

Попереду – другий фестиваль вуличної моди, навесні 2019 року.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові