Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

5 кращих пухових жіночих бомберов

Ми продовжуємо вас знайомити з кращими виробниками верхнього одягу.

Головний маст хев цього сезону – пуховий бомбер! Модний і стильний для активних і рухливих. Ніколи ще світові виробники верхнього одягу не приділяли стільки уваги льотної куртки – пуховики, як в цьому сезоні. І ось! У Ostriv store величезний вибір пухових бомберов, на колір і смак, від успішних компаній. І ми з радістю познайомимо вас з лідерами.

Історія бомбера і пуховика починається в один і той же час – у 30-ті роки минулого століття. Але перші бомбери, саме з пухової прошарком, почали випускати тільки в 70-их.

Бомбер ідеально поєднується, як з улюбленими джинсами, так і з довгою вовняною спідницею або платтям. Незамінна річ жіночого гардеробу. Не сковує рухи і завжди дозволяє виглядати стильно.

Експерти Острова рекомендують 5 кращих пухових жіночих бомберов.

Американська мрія – бомбер Woolrich. Універсальний, практичний і стильний. Він не тільки порадує своїх шанувальників дизайном, але і, як завжди, функціональністю. Хутряна узлісся вздовж всієї блискавки відмінно зігріває, поширюючи тепло по всьому тілу.

Матеріал верху: 100% поліестер, наповнювач: 90% пух, 10% перо. Хутро койота на капюшоні і вздовж застібки, центральна застібка на блискавці і кнопках, фурнітура YKK. Два накладних кишені.

Який би спосіб ви не хотіли створити – спортивний шик або романтичний кежуал, Woolrich впорається з цим завданням чудово.

Canada Goose – канадська легенда. Історія бренду вражає. Він неодноразово завойовувала Еверест. Вигравав собачі упряжні гонки. Офіційна куртка багатьох знімальних груп, на майданчиках з холодними погодними умовами. У цьому бомбера не страшно вирушити в експедицію. І він не підведе. Адже його температурний режим від -10 до -20.

Матеріал верху: 85% поліестер, 15% бавовна, наповнювач: 80% пух і 20% перо. Хутро єнота на капюшоні. Два накладних кишені, два врізних кишені з флісом всередині. Центральна застібка на блискавці і гудзиках.

Holubar – класичний американський бренд, історія якого почалася в 1946 році в штаті Колорадо. Перші його шанувальники – альпіністи і любителі активного відпочинку.

Зараз Holubar зберігає колишні традиції у виробництві якісного одягу. Завдяки технології збереження тепла пуховик Holubar здобув популярність не тільки в своїй країні, але і далеко за її межами.

Бомбер Holubar виконаний з 100% бавовни, підкладка: 100% поліамід, наповнювач: 80% пух і 20% перо. Штучне хутро на капюшоні. Чотири врізних кишені, один внутрішній кишеню. Температурний режим: від 0 до -15.

Moose Knuckles – перший бренд верхнього одягу, який вивів класичний канадський пуховик на подіум, перетворивши його з теплою практичною верхнього одягу в модний тренд.

Неперевершена якість виробів, стильний силует - відмітна особливість одягу цього бренду. Речі Moose Knuckles користуються великою популярністю у всіх поколінь, а їх колекції завжди довгоочікувані.

Бомбер Moose Knuckles швидше для міста. Він модний, прикрашений великими помпонами і шевронами у формі логотипу бренду.

Матеріал верху: 74% бавовна, 26% нейлон, наповнювач: 80% пух і 20% перо. Центральна застібка на блискавці, фурнітура YKK. Чотири врізних передніх кишені. І два внутрішніх із застібкою на блискавці. Відстібний капюшон на кнопках. Зроблено в Канаді.

Італійський бренд Peuterey одягав французьку збірну ще в 1968 р. на Олімпійських іграх в Греноблі. Пристрасть до подорожей і підкорення нових вершин – ось що рухає творців цього бренду вперед. Вони роблять одяг практичною і різної, модною і сучасною. З іншого ж боку, домагаються, щоб цей одяг не була схильна до впливу часу.

У бомбера Peuterey від брутальної чоловічий льотної куртки залишилася тільки гумка на рукавах та поясі. В іншому – це дуже жіночна куртка, яка готова претендувати на улюблену річ у гардеробі.

Матеріал верху: 80% нейлон, 15% поліестер, наповнювач: 90% пух, 10% перо. Центральна застібка на блискавці. Два врізних передніх кишені на кнопках. Хутро кролика на капюшоні. Капюшон відстібається.

Якщо ви вперше вирішили зупинити свій вибір на куртці бомбер – не хвилюйтеся, наші фахівці допоможуть вибрати найкращий варіант, який підійде вам і буде гармонійно поєднуватися з вашим гардеробом. У Ostriv store представлено найширший вибір, що дозволяє нам бути кращими експертами в цьому питанні.

Заходьте на примірку, вул. Ентузіастів, 5 або замовляйте онлайн!

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові